Отбор за Форум Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Отбор за Форум Лига

Мнениеот cska_90 » 14 яну 2010 22:13

murdjo_ написа:Момчета искам да ви предупредя, че в събота НЯМА да можем да ритаме на игрището, тъй като ще се проведе турнир на него.

To и без това повечето нямаше да дойдат -така,че го оставяме за другата!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 яну 2010 16:09

Абе тази седмица ще се събиреме ли -след като миналата не можахме???
Изображение

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 21 яну 2010 16:27

cska_90 написа:Абе тази седмица ще се събиреме ли -след като миналата не можахме???

Еми надявам се че да. Аз може и да викна още един човек.
Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 21 яну 2010 19:29

Дайте първо на маса с леки мезета и тежки питиета!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

murdjo_
Контакти:

Мнениеот murdjo_ » 21 яну 2010 21:03

Само искам да кажа, че на това игрище всяка събота ще ома турнири. За това изберете друг ден. Поздрави

Потребителски аватар
shevchenko
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 21 яну 2010 21:58

murdjo_ написа:Само искам да кажа, че на това игрище всяка събота ще ома турнири. За това изберете друг ден. Поздрави

Еми тогава сигурно неделя, но не знам колко ще е удобно.
Изображение

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 22 яну 2010 00:42

В неделя ще е видяло се е. Въпреки че ако е на спортна София може и събота - предполагам че сега понеже е зима и за двата дни има някакви свободни следобедни часове, но това трябва да се провери - аз викам да изчакаме Божи да се възстанови, та и без това и аз няма да мога тая събота, че си разбих коляното на оня турнир и още не ми е минало. Та, до следващата седмица. Ако се организирате и тая седмица ще е гот. Дано все пак се съберем достатъчно сериозни хора за тая форум лига, че засега бъдещето изглежда много мрачно с наличния "материал". Сериозни хора ни трябват ей ;-) Айде до скоро! [offtopic]Ще пусна биографията на Мечо Телкийски от един уникален сайт, за който досега не знаех че съществува :mrgreen:[/offtopic]
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

Потребителски аватар
shevchenko
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 22 яну 2010 19:21

kola_di_rienzo написа:В неделя ще е видяло се е. Въпреки че ако е на спортна София може и събота - предполагам че сега понеже е зима и за двата дни има някакви свободни следобедни часове, но това трябва да се провери - аз викам да изчакаме Божи да се възстанови, та и без това и аз няма да мога тая събота, че си разбих коляното на оня турнир и още не ми е минало. Та, до следващата седмица. Ако се организирате и тая седмица ще е гот. Дано все пак се съберем достатъчно сериозни хора за тая форум лига, че засега бъдещето изглежда много мрачно с наличния "материал". Сериозни хора ни трябват ей ;-) Айде до скоро! [offtopic]Ще пусна биографията на Мечо Телкийски от един уникален сайт, за който досега не знаех че съществува :mrgreen:[/offtopic]

ми аз мога да намеря, един-двама, но ние трябва да решим къде да играем, а не всяка събота или неделя да се чудим.
Изображение

murdjo_
Контакти:

Мнениеот murdjo_ » 22 яну 2010 19:52

Еми щом там не ви устройва за 70 лв. - 2 часа.... намерете вие. И действително трябва да подходим по-сериозно на този турнир, но все пак всеки си има мнение :)

Потребителски аватар
shevchenko
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 22 яну 2010 22:16

murdjo_ написа:Еми щом там не ви устройва за 70 лв. - 2 часа.... намерете вие. И действително трябва да подходим по-сериозно на този турнир, но все пак всеки си има мнение :)

Лично мен всичко ме устройва в терена. Проблемът е там че са малко хората. Трябва да стигнем до сигурни 12 човека. А за терена да попитам цял ден ли е зает с турнири(става въпрос за събота) и какви са турнирите, които се провеждат там? Смисъл може ли пимерно ние да направим отбор и да участваме и ние?
Изображение

Върни се в “Игри и забавления”