murdjo_ написа:Момчета искам да ви предупредя, че в събота НЯМА да можем да ритаме на игрището, тъй като ще се проведе турнир на него.
To и без това повечето нямаше да дойдат -така,че го оставяме за другата!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
murdjo_ написа:Момчета искам да ви предупредя, че в събота НЯМА да можем да ритаме на игрището, тъй като ще се проведе турнир на него.

cska_90 написа:Абе тази седмица ще се събиреме ли -след като миналата не можахме???

murdjo_ написа:Само искам да кажа, че на това игрище всяка събота ще ома турнири. За това изберете друг ден. Поздрави

kola_di_rienzo написа:В неделя ще е видяло се е. Въпреки че ако е на спортна София може и събота - предполагам че сега понеже е зима и за двата дни има някакви свободни следобедни часове, но това трябва да се провери - аз викам да изчакаме Божи да се възстанови, та и без това и аз няма да мога тая събота, че си разбих коляното на оня турнир и още не ми е минало. Та, до следващата седмица. Ако се организирате и тая седмица ще е гот. Дано все пак се съберем достатъчно сериозни хора за тая форум лига, че засега бъдещето изглежда много мрачно с наличния "материал". Сериозни хора ни трябват ейАйде до скоро! [offtopic]Ще пусна биографията на Мечо Телкийски от един уникален сайт, за който досега не знаех че съществува
[/offtopic]

murdjo_ написа:Еми щом там не ви устройва за 70 лв. - 2 часа.... намерете вие. И действително трябва да подходим по-сериозно на този турнир, но все пак всеки си има мнение

Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта