kingofpop написа:бота класира 1/2 напред![]()
Измъкнах се

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:бота класира 1/2 напред![]()
tornadoto_96 написа:Имам въпрос. Ако единият от футболистите, който сме посочили вкара хеттрик не получаваме ли някакъв бонус?![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
tornadoto_96 написа:Имам въпрос. Ако единият от футболистите, който сме посочили вкара хеттрик не получаваме ли някакъв бонус?![]()
The Crow написа:Един Джеко и Гонсало Игуаин
Имам въпрос, някой може ли да ми обясни подробно как действа новото правило ? Мерси предварително
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
tornadoto_96 написа:Малко не хванахте нотката ми на ебаване ама нищоТевес, следващия кръг съм с трима, ще ти правя живота тежък
tevez написа:tornadoto_96 написа:Малко не хванахте нотката ми на ебаване ама нищоТевес, следващия кръг съм с трима, ще ти правя живота тежък
Ей, Бензема, кой ще плашиш ти, бе![]()
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта