Dani написа:Разгромна победа над Теди, която озаконява изкачването ми в Елита!![]()
![]()
Welcome to Hell!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Dani написа:Разгромна победа над Теди, която озаконява изкачването ми в Елита!![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Middlesbrough написа:Dani написа:Разгромна победа над Теди, която озаконява изкачването ми в Елита!![]()
![]()
Ае честито малък , заслужи си : )
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Middlesbrough написа:Dani написа:Разгромна победа над Теди, която озаконява изкачването ми в Елита!![]()
![]()
Да бе, с подарени победи и игра за равен навънка
rhaegar написа:Middlesbrough написа:Dani написа:Разгромна победа над Теди, която озаконява изкачването ми в Елита!![]()
![]()
Да бе, с подарени победи и игра за равен навънка
![]()
TEDIMAR99 написа:Dani написа:Разгромна победа над Теди, която озаконява изкачването ми в Елита!![]()
![]()
Айде честито!Ако мача беше свършил Х или Тотнъм бяха направили 1-3 аз щях да бия.
BLUE CHAMPIONS написа:Как е положението на полувремето?При Ориентите май губиш позиции, казах ти
Вермутите вървят добре, обаче ако им хванеш точния 3-0 ще си направя харакири
Завързано май ще е до края
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост