JackPackage написа:Как и да е...да се надяваме че ще бия Тошето и тук ще се реши титлата а не да иде при Уефата
Там въобще не се надявай на победа. Не се бъзикам, а ценен съвет
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:Как и да е...да се надяваме че ще бия Тошето и тук ще се реши титлата а не да иде при Уефата
BLUE CHAMPIONS написа:JackPackage написа:Как и да е...да се надяваме че ще бия Тошето и тук ще се реши титлата а не да иде при Уефата
Там въобще не се надявай на победа. Не се бъзикам, а ценен съвет
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Middlesbrough написа:Ей голяма драма тука :Д , Жако много го мислиш бе :Д пускай тама и квото стане :Д
тва напраих - или всичко или нищо
BLUE CHAMPIONS написа:Е кво е тва Х ; 2 гола в мачаИ завършваме 2-2
![]()
Поне да беше Х без голове
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:BLUE CHAMPIONS написа:Е кво е тва Х ; 2 гола в мачаИ завършваме 2-2
![]()
споко, нема да свърши 1:1.... иначе не го бях погледнал това![]()
![]()
ама тия ако са Х ще са 0:0 или 2:2
BLUE CHAMPIONS написа:JackPackage написа:BLUE CHAMPIONS написа:Е кво е тва Х ; 2 гола в мачаИ завършваме 2-2
![]()
споко, нема да свърши 1:1.... иначе не го бях погледнал това![]()
![]()
ама тия ако са Х ще са 0:0 или 2:2
Абе застраховаш се ти за Хако ще е така, дано поне отатък биеш, макар и да не виждам как ще стане това освен ако нацелиш точния
JackPackage написа:Ти или Барсата му е бутнал на Тошето нещо, за да ми излезе така на кръв
BLUE CHAMPIONS написа:JackPackage написа:Ти или Барсата му е бутнал на Тошето нещо, за да ми излезе така на кръв
За мен там мача е двойка. И от тази гледна точка си е полегнал за Х![]()
JackPackage написа:Като е двойка що не го даде на нашия мач, като си толкова убеден, видя че аз играх с 1ци
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта