Аре аз, братленце, ако аз шъ избирам мача, той шъ е
Колчестър - Брентфорд
ПП 2, 1-2, 1 гол
ВП 2, 2 гола
па ако ти, избирай

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE RED SNAKE написа:AnalBreaker написа:Някой за контролка ?
Аре аз, братленце, ако аз шъ избирам мача, той шъ е
Колчестър - Брентфорд
ПП 2, 1-2, 1 гол
ВП 2, 2 гола
па ако ти, избирай
TodorT написа:Жоре, в 22 кръг трябваше да играя с левскарче_форевър или нещо таковаТой изхвърлен ли е от играта ?! Защото гледам пише, че съм почивал, а всъщност трябваше да имам мач, но момчето пак не даде прогноза
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Като гледам само какви отбори ми се е налагало да подкрепям в последните седмици заради играта и ми става смешно-Гранада, Мюнхен1860, Фиорентина, Евертън сега.....ужас
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rhaegar написа:Ае криви са всичкитеНо понякога няма как
![]()
П.П. ако карамелчетата бият се качвам при вас ми се струва
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:rhaegar написа:Ае криви са всичкитеНо понякога няма как
![]()
П.П. ако карамелчетата бият се качвам при вас ми се струва
еми трябва да си вземат сега 3те точки, за да може после ние да ги вземем от тях на 30ти на Гудисън - става малко - те ще дадат на вас, вие на нас - Опа Венци стайл![]()
![]()
![]()
Айде качвай се и да заформяме Челсистка коалиция с теб и Сардукара, че много неверници има горе - някви Барселонисти, Ювентинци....трябва да доминираме!
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост