НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот kartago » 24 ное 2009 23:55

Модератор ЛокоПД, баце не знам честно! Хем ни псуват на поразия, хем са недоволни, а от друга страна, вече много понамаляха обидите, всички викат най-якия форум, начи все сме направили нещо! Аз не съм се натискал, така се получи, понякога наистина се ядосвам, щото като обикновен потребител мога да отговаря на някого много по-така, но като мод нямам право! Обаче пък знайш колко ви са радвам, та Наздраве де!........................ Нищо, че ма върза лятото, аз не съм толкоз злопаметен! :lol:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 ное 2009 00:04

kartago написа:Модератор ЛокоПД, баце не знам честно! Хем ни псуват на поразия, хем са недоволни, а от друга страна, вече много понамаляха обидите, всички викат най-якия форум, начи все сме направили нещо! Аз не съм се натискал, така се получи, понякога наистина се ядосвам, щото като обикновен потребител мога да отговаря на някого много по-така, но като мод нямам право! Обаче пък знайш колко ви са радвам, та Наздраве де!........................ Нищо, че ма върза лятото, аз не съм толкоз злопаметен! :lol:

Ей това за лятото...виновен съм,признавам.Но ще се реванширам - обещал съм. :!: Наздраве!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 ное 2009 00:36

Наздраве! За старите приятели! Все пак трябва да знаем, че всичко се променя, освен истинските приятелства! Някои неща стават по-хубави, други по-лоши, няма начин. Няма как в една тема, да се пише едно и също. Все пак в нея присъстват все по-нови хора, с различни характери, чувства и мисли. Няма как, самите те да не са носител на нещо различно, било то хубаво, или не дотам. По-важно е според мен, ако нещо не ни харесва, да не стоим безучастни, а да се опитаме най-малко с присъствието си, да повлияем положително на самата атмосфера. С отсъствие от проблема (ако въобще това е проблем, а не някаква промяна за добро или зло), той няма да се разреши. За това е хубаво да не забравяме хубавата тема, а редовно да се събираме коНпанията, да си кажем по едно наздраве, пък дори това да ни коства, един пост повече в бройката. НАЗДРАВЕ! ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 25 ное 2009 01:13

Наздраве и от мен :)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 ное 2009 01:14

SkArY_9 написа:Наздраве и от мен :)

Наздраве Любо! ;) :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 25 ное 2009 01:35

Коце, разбрах те, брат! Обещавам, че ще се постарая да съм по-често тук, а и ще водя коНпания! Наздраве за старите времена! :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 ное 2009 01:36

kartago написа:Коце, разбрах те, брат! Обещавам, че ще се постарая да съм по-често тук, а и ще водя коНпания! Наздраве за старите времена! :lol:

Наздраве и за бъдещето! :)

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 25 ное 2009 01:37

Наздраве за алкохола :lol:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 25 ное 2009 02:02

SkArY_9 написа:Наздраве за алкохола :lol:

Тц, Любо, няма да стане така! Малко по-горе го написах, не си го прочел! Вече няма да има само "Наздраве" или Наздраве за Папуа и Нова Гвинея, за Бряг на слоновата кост, за развързаните ми обувки, наздраве за изтърваната ми вилица и т.н.! Който не знае да се върне поне шест месеца назад и да види защо тази тема беше толкова положителна! Аз ще кажа наздраве за коНпанията , за потребителите от форума, за целия модераторски екип който си къса нервите и търпи какви ли не обиди за себе си! Много се притеснявам да не пропусна някой, но наздраве за: славията, за Модератор ЦСКА, за Сашо ( тръпка ми е ), за цска 90, за бербатов, за всички майни разбира се ( слабост ми са ), за Живко ( масаба ), за Ингрид разбира се, много липсва и майк28, но той каза, че повече никога няма да се появи във форума!.... Наздраве и за новите надежди, за Сеск ( въпреки, че си мисли, че като сме поспорили и задължително трябва да го банна, голяма грешка ), наздраве за всички момчета които отделят време за най-добрия спортен форум в България! Трябва да се гордеем с това нещо и да го поддържаме!............Като за капак, във връзка със старите традиции, защо да не ви поздравя ( момчета когато говорите на много хора се пише "в" с малка буква, само учтивата форма на "Вие" е с голямо "В"!!!) с една руска песен, дето е спечелила много награди, дано да ви хареса! Наздраве от мен!......................... Коце, пак съм тука!.........

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UnzsV0bYBpg[/youtube]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 25 ное 2009 02:09

Опа, може и да съм го качвал вече тука, не помня, та този ефект смятам скоро да си купя! ..... Междувпрочем, някоя от майните ми беше заръчал да му свиря Child of mine, та да му кажа, че съм готов и го чакам! ...... Та за ефекта, тука свири брат на китариста на Europe, ...........след Джон О'рум разбира се! :lol: .............

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b8hmzWv5gug[/youtube]

Върни се в “Игри и забавления”