НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 24 ное 2009 22:38

Cesc Fabregas написа:Мислете вие кога ще се събираме всички! :!: ;) Ние тука можеме да събереме 8-10 човека ;)

А ,за тая сбирка трябва да викаме видеокамери,ше е голямо събитите.НАЗДРАВЕ ПИЧОВЕ И ДАНО ДА СТАНЕ !Сега по Коледа може да измислим нещо?

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 24 ное 2009 22:41

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Cesc Fabregas написа:Мислете вие кога ще се събираме всички! :!: ;) Ние тука можеме да събереме 8-10 човека ;)

А ,за тая сбирка трябва да викаме видеокамери,ше е голямо събитите.НАЗДРАВЕ ПИЧОВЕ И ДАНО ДА СТАНЕ !Сега по Коледа може да измислим нещо?

Може да го уточним в събота.Наздраве!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 ное 2009 22:42

PLOVDIV PEE 1912 написа:

Moже, разбира се! :) НАздраве
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 24 ное 2009 22:44

birabecks написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Може да го уточним в събота.Наздраве!

Мда,ще говорим....НАЗДРАВЕ !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 ное 2009 22:54

НАЗДРАВЕ! ;)

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 ное 2009 23:05

Тая вечер донякъде ми напомни за доброто старо време в темата, може би точно година мина оттогава :roll: Когато се изписваха по 15-20 страници на вечер, и не бяхме 3-4 човека, а 15 да речем...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 ное 2009 23:24

Има нещо такова. Блуто го няма! Картаго, по-рядко пише, Ангелов също, Бербатов също, lauta_hools щеше да е чудесно ако се появи отнякъде! Дано по-често се случва, да се събираме да пишем в темата повече хора, а защо не и на живо, да пием по бира(и). От опит знам, ТОВА СИ Е ДОБРО НАЧИНАНИЕ! :lol: НАЗДРАВЕ! ;)

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 ное 2009 23:27

Наздраве ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 ное 2009 23:41

Опа, наздраве на коНпанията! Виждам уважаеми "стари муцуни" са се появили най-накрая! Наздраве за майните! .............. Иначе, Коце, аз ти обясних защо все по-рядко съм тук! Който и да ми види профила, ще види, че съм писал най-много в тази тема, миналата година беше супер! Сега просто се изроди темата с помощта на някои "приятели", няма нищо общо! Можеш да отвориш вече сума ти страници и да видиш откровен спам ( като че ли си няма спам тема ) или пък цели страници с по едно "Наздраве", сиреч разписах се, прибави се още един поуст към броя на мненията ми, или пък наздраве за не нам кой си, за тиквите, зеленчуците, летящите чинии, за гладуващите в Африка, абе простотии................ на мен не ми допада, или имаш какво да кажеш и да уважиш някого или не пиши глупости! "Наздраве" страшно се промени, и това не е само мое мнение! .............Но все пак Наздраве, за старите приятели!......

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 ное 2009 23:47

kartago написа:Опа, наздраве на коНпанията! Виждам уважаеми "стари муцуни" са се появили най-накрая! Наздраве за майните! .............. Иначе, Коце, аз ти обясних защо все по-рядко съм тук! Който и да ми види профила, ще види, че съм писал най-много в тази тема, миналата година беше супер! Сега просто се изроди темата с помощта на някои "приятели", няма нищо общо! Можеш да отвориш вече сума ти страници и да видиш откровен спам ( като че ли си няма спам тема ) или пък цели страници с по едно "Наздраве", сиреч разписах се, прибави се още един поуст към броя на мненията ми, или пък наздраве за не нам кой си, за тиквите, зеленчуците, летящите чинии, за гладуващите в Африка, абе простотии................ на мен не ми допада, или имаш какво да кажеш и да уважиш някого или не пиши глупости! "Наздраве" страшно се промени, и това не е само мое мнение! .............Но все пак Наздраве, за старите приятели!......

Наздраве! А може би не трябваше да ставаме модератори... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Игри и забавления”