Cesc Fabregas написа:Мислете вие кога ще се събираме всички!![]()
Ние тука можеме да събереме 8-10 човека
А ,за тая сбирка трябва да викаме видеокамери,ше е голямо събитите.НАЗДРАВЕ ПИЧОВЕ И ДАНО ДА СТАНЕ !Сега по Коледа може да измислим нещо?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cesc Fabregas написа:Мислете вие кога ще се събираме всички!![]()
PLOVDIV PEE 1912 написа:Cesc Fabregas написа:Мислете вие кога ще се събираме всички!![]()
А ,за тая сбирка трябва да викаме видеокамери,ше е голямо събитите.НАЗДРАВЕ ПИЧОВЕ И ДАНО ДА СТАНЕ !Сега по Коледа може да измислим нещо?
PLOVDIV PEE 1912 написа:Cesc Fabregas написа:Мислете вие кога ще се събираме всички!![]()
birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Cesc Fabregas написа:Мислете вие кога ще се събираме всички!![]()
Може да го уточним в събота.Наздраве!
kartago написа:Опа, наздраве на коНпанията! Виждам уважаеми "стари муцуни" са се появили най-накрая! Наздраве за майните! .............. Иначе, Коце, аз ти обясних защо все по-рядко съм тук! Който и да ми види профила, ще види, че съм писал най-много в тази тема, миналата година беше супер! Сега просто се изроди темата с помощта на някои "приятели", няма нищо общо! Можеш да отвориш вече сума ти страници и да видиш откровен спам ( като че ли си няма спам тема ) или пък цели страници с по едно "Наздраве", сиреч разписах се, прибави се още един поуст към броя на мненията ми, или пък наздраве за не нам кой си, за тиквите, зеленчуците, летящите чинии, за гладуващите в Африка, абе простотии................ на мен не ми допада, или имаш какво да кажеш и да уважиш някого или не пиши глупости! "Наздраве" страшно се промени, и това не е само мое мнение! .............Но все пак Наздраве, за старите приятели!......
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост