PLOVDIV PEE 1912 написа:Искам да поздравя специално Bliu Lion!Абе тоя пич да не залитна по наркотиците,никав го няма?
НАЗДРАВЕ!
Аз заставам зад поздрава, но искам да поздравя и СПЕЦИАЛНО ТЕБ! Наздраве, братле!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PLOVDIV PEE 1912 написа:Искам да поздравя специално Bliu Lion!Абе тоя пич да не залитна по наркотиците,никав го няма?
НАЗДРАВЕ!
slavia_forever написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Искам да поздравя специално Bliu Lion!Абе тоя пич да не залитна по наркотиците,никав го няма?
НАЗДРАВЕ!
Аз заставам зад поздрава, но искам да поздравя и СПЕЦИАЛНО ТЕБ! Наздраве, братле!![]()
![]()
![]()
PLOVDIV PEE 1912 написа:Искам да поздравя специално Blue Lion!Абе тоя пич да не залитна по наркотиците,никав го няма?
НАЗДРАВЕ!
PLOVDIV PEE 1912 написа:п.п.обещал си ми да ме водиш в агитката на Левски...
PLOVDIV PEE 1912 написа:Madridist написа:Наздраве за всички пловдивчани. Древен и вечен
Майна,винаги когато се прибирам по магистралата от дълго отцъствие,като го видя от далеч и ми текват сълзите.....
наздраве!!!!!!!!!!!
Madridist написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Madridist написа:Наздраве за всички пловдивчани. Древен и вечен
Майна,винаги когато се прибирам по магистралата от дълго отцъствие,като го видя от далеч и ми текват сълзите.....
наздраве!!!!!!!!!!!
Наздраве за всички,които където и да ходят по света накрая се връщат у дома. Само като наближа родния си град и ми се вдига адреналина при гледката на хубавите ни тепета. Бил съм в доста градове в Европа , но за мен Пловдив си остава най-прекрасния. Наздраве![]()
![]()
Cesc Fabregas написа:Аз, въпреки че съм си софиянец, не мога да отрека, че Пловдив е много, ама много красив град. Бил съм доста пъти там, а и от снимки съм виждал страхотни неща![]()
Наздраве на двамата пичове от Пловдив! И лека нощ. че утре ще ставам в 6
![]()
, за да пътувам за Банско
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта