Football Manager 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Football Manager 2011

Мнениеот tatusindo » 07 мар 2011 17:56

naiki написа:
ZARAA написа:
naiki написа:да ви питам как мога да намаля запплатите на някои играчи,защото вече 2 месеца ми пискат при Meeting-a че са прекалено високи ?Пишете на ЛС,моля :roll: :?:

Дано го прочетеш че на ЛС не ми се пише,трябва да подпишеш нови договори с тях,като им предложиш по-ниски параметри,но изобщо не е сигурно,да не кажа че е малко вероятно да се навият,за това продажбата е по-добър вариант.Като цяло мисли добре преди да подписваш договорите!

мерси много.Договорите на тези играчи не съм ги предлагал аз,просто са в отбора преди мен и това са текущите им договори

Отървавай се от тях по най-бързия начин ;) Освен застаряващите звезди в отборите не съм виждал друг футболист да е съгласен да си намали заплатата(тъй като все пак това е игра и не ги касае световната криза :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 08 мар 2011 21:15

http://www.footballmanager.com/patches
Ето го и пача с януарските трансфери.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 12 мар 2011 12:16

Аз си го сложих този пач , и стигнах до извода , че никога не ми вари в началото. В почти всеки 1 мач пускам по няколко гола ! Кофти нали .. ако някой знае как да поправя това ае да помогне :P

Shaun Hutchinson някой играл ли е с него , и знае ли дали става изрод. При мен Пенев ми казва че ще е много важен за отбора и здл трябва да го купя. ( ама от де пари я )
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 12 мар 2011 21:17

shumnaliq написа:Аз си го сложих този пач , и стигнах до извода , че никога не ми вари в началото. В почти всеки 1 мач пускам по няколко гола ! Кофти нали .. ако някой знае как да поправя това ае да помогне :P

Shaun Hutchinson някой играл ли е с него , и знае ли дали става изрод. При мен Пенев ми казва че ще е много важен за отбора и здл трябва да го купя. ( ама от де пари я )

1.Ами затова да не върви добре отбора в първите мачове мисля че най-логичното е недостатъчно добре проведена подготовка и евентуално от там може да идват проблеми в първите мачове поне така мисля аз.
2.Shaun Hutchinson-мисля че не е лош играч но не мисля че си заслужават парите които се искат в играта за него.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 13 мар 2011 09:56

NFB_Bgfen написа:
shumnaliq написа:Аз си го сложих този пач , и стигнах до извода , че никога не ми вари в началото. В почти всеки 1 мач пускам по няколко гола ! Кофти нали .. ако някой знае как да поправя това ае да помогне :P

1.Ами затова да не върви добре отбора в първите мачове мисля че най-логичното е недостатъчно добре проведена подготовка и евентуално от там може да идват проблеми в първите мачове поне така мисля аз.
2.Shaun Hutchinson-мисля че не е лош играч но не мисля че си заслужават парите които се искат в играта за него.

Но тогава защо атаката е супер?
Спасчо си счупи крачето :X :X :X
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 13 мар 2011 12:27

shumnaliq написа:
Но тогава защо атаката е супер?
Спасчо си счупи крачето :X :X :X

Ами тогава зависи от защитниците колко са добри какви индивидуални настройки им даваш.Зависи и с каква тактика играе целия отбор.Някаде там според мене може да се крият проблемите ти.

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 13 мар 2011 20:26

да ви питам какво правите когато масово се разсърдят играчи?Поуплесках нещата с 1 и сега покрай него половината отбор е сърдит,доста играчи искат да напускат....какво мога да направя?
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 13 мар 2011 21:17

naiki написа:да ви питам какво правите когато масово се разсърдят играчи?Поуплесках нещата с 1 и сега покрай него половината отбор е сърдит,доста играчи искат да напускат....какво мога да направя?

Ами аз лично първо пробвам да поговоря с тях да ги похваля на по добрите играчи можеш да им предложиш нови по-добри договори (ако разбира се може да си го позволиш).Ако и тогава моралът им остане нисък за мене единстветото нещо което може да се направи е да ги продадеш.

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 13 мар 2011 22:14

NFB_Bgfen написа:
naiki написа:да ви питам какво правите когато масово се разсърдят играчи?Поуплесках нещата с 1 и сега покрай него половината отбор е сърдит,доста играчи искат да напускат....какво мога да направя?

Ами аз лично първо пробвам да поговоря с тях да ги похваля на по добрите играчи можеш да им предложиш нови по-добри договори (ако разбира се може да си го позволиш).Ако и тогава моралът им остане нисък за мене единстветото нещо което може да се направи е да ги продадеш.

на някои от тях морала им е ОК,но им стои иконката и при Feedback-а ми казва че не са мотивирани да играят за мен :( предложих на някои нови контакти,но повечето не искат,а сега някои отказват и договорите :(
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 13 мар 2011 23:15

naiki написа:
NFB_Bgfen написа:

на някои от тях морала им е ОК,но им стои иконката и при Feedback-а ми казва че не са мотивирани да играят за мен :( предложих на някои нови контакти,но повечето не искат,а сега някои отказват и договорите :(

Ами тогава щом има футболисти които не са мотивирани да играят за тебе независимо добри или слаби тези футболисти ще са ти безполезни и най-правилното решение според мене е да ги продадеш поне така мисля аз.

Върни се в “Игри и забавления”