Сигурно иска да смени съперника колегата, нормално. Всички искат да избягат от мен. Ама не знам защо, то с мен ще им е най-лесничко продължаването, че аз няма да ги давам еднакви никога. Не ми е в стила такова нещо. Дишайте спокойно.
[offtopic]Нека бъзнем лошите пак лекинко и да знаят, че будали нема. Дори едни игри и прогнози говорят истините за всеки един- пресметливи, коварни и т.н. Ще се опитам да стигна до среща с митичния = тевез (и двамата са ми сериозен дразнител навсякъде, но не казвам на никого) на която и фаза да е, но колегата може да ме натупа и с доста внушителна разлика. Той е от
добрите, но ще трябва пак да мине през
мен. Лошо няма.

[/offtopic]
Чета правилата на първа страничка и там не виждам да пише, че ще прогнозираме продължаващ отбор от двойките. Нали така? Усещам и горчилката в гърлото и на колегата 1914.1902, но защо, все пак ти бе в групата на смъртта и отпадна от най-добрия. За всеки трябва да е чест да излезе срещу най-добрия и да загуби от него. То при всички ни в спорта остава подобна горчилка, но не е хубаво да я прехвърляме в други турнири. Ами отговори му на човека нормално кат те попита нещо свързано с играта, недей го кастри само заради горчилката в гърлото, която аз съм оставил или някой друг колега. Не бива с лошо към добрите, ти си шефче и трябва да даваш добрия пример.

Ето, за мен ще е чест да се срещна в мач реванш срещу колегата вални например и ще се опитам да го отстраня на зеления терен, ако отпадна пак ще е чест, понеже не е страшно да паднеш от добрите играчи!