Игра с прогнози-Англия Висша лига 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Игра с прогнози-Англия Висша лига 2016/17
Браво, Гоги, добра тактика
! Радвам се, че имаме еднакъв вкус и нямаше да ти се разсърдя, ако ги беше преписал дословно
!
THE_ALIEN написа:Браво, Гоги, добра тактика![]()
![]()
! Радвам се, че имаме еднакъв вкус и нямаше да ти се разсърдя, ако ги беше преписал дословно
!
Не знам какви са ти били първите прогнози, за да коментирам случая.
Миналата година в почти всички игри бях въвлечен в подобен казус. Какво показват наблюденията ми. Участници, които са съседи в класирането, дават сходни прогнози - затова и са съседи в класирането. Например - аз, valni и tevez имаме подобен стил и затова в почти всички игри сме съседи в класирането. Втори пример - за мача УБА-Ливърпул(сега) първите шестима(без теб) са дали 1-2, а следващите шестима 1-1.
За да не зависи крайното класиране само от подобни близки прогнози в последните кръгове, въведох бонус точки освен за шампион и голмайстор, но и за участници в ШЛ и изпадащи. Ще дам изчистените таблици, за да се знае кой какъв бонус се надява.
Класиране след 33 кръг:

След като миналия кръг имахме играч непознал и десетте срещи, сега имаме такъв, познал всички 10 срещи. Това е Dani...

След като миналия кръг имахме играч непознал и десетте срещи, сега имаме такъв, познал всички 10 срещи. Това е Dani...
Последна промяна от NOMER14 на 18 апр 2017 00:19, променено общо 1 път.

Последна промяна от NOMER14 на 18 апр 2017 20:45, променено общо 3 пъти.
34 кръг:/НЕПЪЛЕН РАЗТЕГЛЕН КРЪГ/
22.04.2017 - събота:
17:00 Борнемут - Мидълзбро
17:00 Хъл Сити - Уотфорд
17:00 Суонзи - Сток Сити
17:00 Уест Хям - Евертън
23.04.2017 - неделя:
16:15 Бърнли - Ман Юнайтед
18:30 Ливърпул - Кристъл Палас
25.04.2017 - вторник:
21:45 Челси - Саутхямптън
22.04.2017 - събота:
17:00 Борнемут - Мидълзбро
17:00 Хъл Сити - Уотфорд
17:00 Суонзи - Сток Сити
17:00 Уест Хям - Евертън
23.04.2017 - неделя:
16:15 Бърнли - Ман Юнайтед
18:30 Ливърпул - Кристъл Палас
25.04.2017 - вторник:
21:45 Челси - Саутхямптън
Допълнение към регламента:
Дългосрочни прогнози:до началото на първенството (14:30 часа на 13 август 2016 г.) участващите в играта могат да прогнозират голмайстора на първенството и отбора, който смятат, че ще стане шампион на Англия. Предлагам от тоя сезон да прогнозираме и участниците в ШЛ и изпадащите:
- познат голмайстор - 6 точки(при два или три голмайстора точките се делят на две или три);
- познат шампион - 8 точки;
- ПОЗНАТ УЧАСТНИК В ШЛ(ПЪРВИ В КЛАСИРАНЕТО) - 5 ТОЧКИ;
- познат участник в ШЛ(втори в класирането) - 4 точки;
- познат участник в ШЛ(трети в класирането) - 3 точки;
- познат участник в квалификациите(четвърти в класирането) - 2 точки /ако не бъде изместен от англ.отбор, спечелил ШЛ и не се класирал по право/;
Не се прогнозира кой ще е втори, трети, четвърти, а се прогнозират участниците(шампиона+още три отбора) и в зависимост от това познатият отбор какво място е заел се печелят тия точки.
- познат изпаднал отбор - 2 точки (общо ТРИ отбора).
Дългосрочни прогнози:до началото на първенството (14:30 часа на 13 август 2016 г.) участващите в играта могат да прогнозират голмайстора на първенството и отбора, който смятат, че ще стане шампион на Англия. Предлагам от тоя сезон да прогнозираме и участниците в ШЛ и изпадащите:
- познат голмайстор - 6 точки(при два или три голмайстора точките се делят на две или три);
- познат шампион - 8 точки;
- ПОЗНАТ УЧАСТНИК В ШЛ(ПЪРВИ В КЛАСИРАНЕТО) - 5 ТОЧКИ;
- познат участник в ШЛ(втори в класирането) - 4 точки;
- познат участник в ШЛ(трети в класирането) - 3 точки;
- познат участник в квалификациите(четвърти в класирането) - 2 точки /ако не бъде изместен от англ.отбор, спечелил ШЛ и не се класирал по право/;
Не се прогнозира кой ще е втори, трети, четвърти, а се прогнозират участниците(шампиона+още три отбора) и в зависимост от това познатият отбор какво място е заел се печелят тия точки.
- познат изпаднал отбор - 2 точки (общо ТРИ отбора).
NOMER14 написа:THE_ALIEN написа:Браво, Гоги, добра тактика![]()
![]()
!
Не знам какви са ти били първите прогнози, за да коментирам случая.
Ами нищо особено, обичайна стратегия на лидера, като усети, че му е застрашена позицията
22.04.2017 - събота:
17:00 Борнемут - Мидълзбро 2-0
17:00 Хъл Сити - Уотфорд 1-0
17:00 Суонзи - Сток Сити 2-1
17:00 Уест Хям - Евертън 1-2
23.04.2017 - неделя:
16:15 Бърнли - Ман Юнайтед 0-1
18:30 Ливърпул - Кристъл Палас 3-1
25.04.2017 - вторник:
21:45 Челси - Саутхямптън 2-0
ПО - Борнемут
Заповядай, Гоги, този път няма да та карам да ме дебнеш
22.04.2017 - събота:
17:00 Борнемут - Мидълзбро 1:1
17:00 Хъл Сити - Уотфорд 2:1
17:00 Суонзи - Сток Сити 1:0
17:00 Уест Хям - Евертън 2:1
23.04.2017 - неделя:
16:15 Бърнли - Ман Юнайтед 0:2
18:30 Ливърпул - Кристъл Палас 2:0
25.04.2017 - вторник:
21:45 Челси - Саутхямптън 2:1
22.04.2017 - събота:
17:00 Борнемут - Мидълзбро 1:1
17:00 Хъл Сити - Уотфорд 2:1
17:00 Суонзи - Сток Сити 1:0
17:00 Уест Хям - Евертън 2:1
23.04.2017 - неделя:
16:15 Бърнли - Ман Юнайтед 0:2
18:30 Ливърпул - Кристъл Палас 2:0
25.04.2017 - вторник:
21:45 Челси - Саутхямптън 2:1
- dreben23
- Контакти:
[offtopic]Слабаците само преписват или дават ги еднакви, но те си го знаят това и затова така се играе, и от мен се преписва, нищо че съм последен навсякъде по свето. Този имал моят стил, другия на втория или третия си профил, а истината е, че и тримата му профила преписват. На мен не ми пречи да казвам иатината право куме в очи. Накрая кат ги изброиш и по кръговете 99 % топрезултатите на баце змейко и мен са. Той първи, аз последен. Другите не могат да си вземат въздухче между нас. Слаби са лоши, бате змейко, само ние сме добри двамата. И те знаят, и всички знаят го. Преписвайте, момци, така се пораства. Ама ние ви се смеем, защото сме пораснали вече. Човек, който ги бичи еднакви иска винаги да е пръв в живота, за да не го знае никой, че реално ще отиде всеки път последен, затова е цялата работа - много пъти съм говорил за товачка и чат пат се вижда и промяна. Такива неща не ги правят в яслите. Каква е тая пресметливост, кви са тези работи, но все най-слабите държат да са първи. И това не е само във форумчето и аз имам и обяснението - не влиза им фишо на хората на реалния еврофутбол и тогава си въобразяват, че като си послужи с лъжа и измама ще мине по-силни от нега. Не може да стане това, силните си личат почти винаги, защото те непрекъснато избухват. Дали е игра за награда, дали е била без, много измама има. Аз печелил три награди за прогнози без измама, спечелил дори кръгче в ШЛ, па може и ЛЕ не знам. Спечели две поредни в десетки, двеста точоци. Други две избегали заради един голчек. :D Печелил и една награда за решаване на кръстословици (книжка, ама аз не чета глупости и така си стои непрочетена). Мисълта ми е, че дали кръстословица ще решаваш или прогнози ще му правиш, или ще цъкнеш на лайф едно големо Г у тоалетна, прави го красиво, не да клекаш и ставаш, че ше се разтече по ногине, за да няма никой право да се смее. Па и да се смее много не четем, само пишем. Светът е оцелял, защото се е посмял и после се е .. кат артилеристи за топ 4. Никога не ще ги дам еднакви, а ако някой има в отбора мой играч го сменям, за да си има и лош, и аз шанс за победа. И не давам равен все още във Всеки срещу всеки също. Давам победа или загуба, равен кога? Не ще ми падне голямо Чи като съм навсякъде последен, най-лошото е, че аз трябва сред топ пет например. И където съм го набелязал, ще съм топ старс. А голче, Алексииис, ей го примера- иди спри Санчес да не ти вкара и да не завоюва голмайсторски приз.
[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:[offtopic]Слабаците само преписват или дават ги еднакви, но те си го знаят това и затова така се играе, и от мен се преписва, нищо че съм последен навсякъде по свето. Този имал моят стил, другия на втория или третия си профил, а истината е, че и тримата му профила преписват. На мен не ми пречи да казвам иатината право куме в очи. Накрая кат ги изброиш и по кръговете 99 % топрезултатите на баце змейко и мен са. Той първи, аз последен. Другите не могат да си вземат въздухче между нас. Слаби са лоши, бате змейко, само ние сме добри двамата. И те знаят, и всички знаят го. Преписвайте, момци, така се пораства. Ама ние ви се смеем, защото сме пораснали вече. Човек, който ги бичи еднакви иска винаги да е пръв в живота, за да не го знае никой, че реално ще отиде всеки път последен, затова е цялата работа - много пъти съм говорил за товачка и чат пат се вижда и промяна. Такива неща не ги правят в яслите. Каква е тая пресметливост, кви са тези работи, но все най-слабите държат да са първи. И това не е само във форумчето и аз имам и обяснението - не влиза им фишо на хората на реалния еврофутбол и тогава си въобразяват, че като си послужи с лъжа и измама ще мине по-силни от нега. Не може да стане това, силните си личат почти винаги, защото те непрекъснато избухват. Дали е игра за награда, дали е била без, много измама има. Аз печелил три награди за прогнози без измама, спечелил дори кръгче в ШЛ, па може и ЛЕ не знам. Спечели две поредни в десетки, двеста точоци. Други две избегали заради един голчек. :D Печелил и една награда за решаване на кръстословици (книжка, ама аз не чета глупости и така си стои непрочетена). Мисълта ми е, че дали кръстословица ще решаваш или прогнози ще му правиш, или ще цъкнеш на лайф едно големо Г у тоалетна, прави го красиво, не да клекаш и ставаш, че ше се разтече по ногине, за да няма никой право да се смее. Па и да се смее много не четем, само пишем. Светът е оцелял, защото се е посмял и после се е .. кат артилеристи за топ 4. Никога не ще ги дам еднакви, а ако някой има в отбора мой играч го сменям, за да си има и лош, и аз шанс за победа. И не давам равен все още във Всеки срещу всеки също. Давам победа или загуба, равен кога? Не ще ми падне голямо Чи като съм навсякъде последен, най-лошото е, че аз трябва сред топ пет например. И където съм го набелязал, ще съм топ старс. А голче, Алексииис, ей го примера- иди спри Санчес да не ти вкара и да не завоюва голмайсторски приз.[/offtopic]
Понеже обичаш да казваш истинта в очите кажи кои са му трите профила .Благодаря предварително .
Върни се в “Игри и забавления”