Последният оцелял 5

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Последният оцелял 5

Мнениеот tevez » 12 авг 2012 13:40

Нека да изчакаме и да видим как ще тръгнат така наречените "слабаци" и от другото издание на играта ще се прецени дали да се залага само по 1 път срещу щях или да се изключат,но като за начало на сезона и играта нека да си останат всички отбори в играта.

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 12 авг 2012 14:16

tevez написа:Нека да изчакаме и да видим как ще тръгнат така наречените "слабаци" и от другото издание на играта ще се прецени дали да се залага само по 1 път срещу щях или да се изключат,но като за начало на сезона и играта нека да си останат всички отбори в играта.

Така е. Аз съм съгласен да повторим правилото за еднократното залагане срещу отбори от типа: Гоце Делчев, Монтана, Враца, Етър..
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 12 авг 2012 14:17

MuFc1878 написа:Нали видях какво беше в 3то издание. 10 кръга се залагаше против Светкавица..... няма никакъв смисъл от това. Всеки си играе на сигурно със слабаците.

За сега мисля, че е добре Пирин ГД да останат изключени и след следващия кръг да решим ще оставим ли и Ботев Враца...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 авг 2012 14:20

pesho_1913 написа:
tevez написа:Нека да изчакаме и да видим как ще тръгнат така наречените "слабаци" и от другото издание на играта ще се прецени дали да се залага само по 1 път срещу щях или да се изключат,но като за начало на сезона и играта нека да си останат всички отбори в играта.

Така е. Аз съм съгласен да повторим правилото за еднократното залагане срещу отбори от типа: Гоце Делчев, Монтана, Враца, Етър..

Аз пък искам да се забрани да се залага с/у ЦСКА до края на август :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ZHEL
Контакти:

Мнениеот ZHEL » 12 авг 2012 14:50

JackPackage написа:
pesho_1913 написа:

Аз пък искам да се забрани да се залага с/у ЦСКА до края на август :lol: :mrgreen:

Колега, в моята стратегия това правило автоматично съм си го задействал, чак след 5 кръг някъде ще играя с тях :lol: и в замисимост от промените на играта :lol: :lol: :lol: !

И аз мисля, че е по-добре срещу Пирин ГД, Ботев Вр, Монтана и Етър да се играе само 1 път срещу тях и играта според мен ще завърши най-късно до 9-10-ия кръг, /понеже изключвайки тези отбори един по един в определени кръгове в зависимост от стратегията на играчите се намалява и избора на отбори, включително и тези с които ще играят споменатите 4 отбора, но при добра стратегия може да се изкара и до възможния теоретичен край на играта/ което си е в рамките на нормалното, тоест няма да омръзне ако продължи над 10 кръга или пък да свърши прекалено рано към 5-6 до речем :) ! Вече както колега MuFc1878 си прецени, играта си е негова и той си я администрира ;) !

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 12 авг 2012 15:08

Аз пак не мога да ви разбера какво против Монтана и Етър имате. Не съм от някой от двата града, но Монтана кога през последните години след 20ти кръг е била близо до зоната на изпадащите? Ами Етър те са с такова самочувствие на шампионски отбор, който незаслужено 10тина години е бил във втора дивизия, с амбициозен треньор-емблема на българския футбол. Е нямат потенциала на Ботев Пд, но да се мисли че ще се борят за оцеляване ми се струва несериозно.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 12 авг 2012 15:16

JackPackage написа:
pesho_1913 написа:Така е. Аз съм съгласен да повторим правилото за еднократното залагане срещу отбори от типа: Гоце Делчев, Монтана, Враца, Етър..

Докато "ТИТАН" са начело на ЦСКА, да не се залага против тях, че иначе всички ще сме победители. :lol: :lol: :lol: В кръга на шегата, разбира се. Ако моят любим бял отбор играе по същия безидеен начин, както вчера, спокойно и той може да влезне при горепосочените за еднократно залагане.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 12 авг 2012 15:52

Само Ботев Враца са слаби, другите могат да правят изненади поне според мен, не ги махайте от играта
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 12 авг 2012 16:27

Как мислите следния вариант.... всеки кръг да се изключва по един двубой на някои от по-слабите отбори? Сега беше на Пирин, следващия на някой друг :? Според представянето на дадения отбор си запазвам право и да повтарям.

Потребителски аватар
♥Nike♥
Контакти:

Мнениеот ♥Nike♥ » 12 авг 2012 16:39

MuFc1878 написа:Как мислите следния вариант.... всеки кръг да се изключва по един двубой на някои от по-слабите отбори? Сега беше на Пирин, следващия на някой друг :? Според представянето на дадения отбор си запазвам право и да повтарям.

Много добра идея :) Аз съм съгласен 8-)
MQplaya написа:
we are the champions написа:
MQplaya написа:3/4:1

и като се сабуди кво стана :(

Празнувах победата. :?

:twisted:

Върни се в “Игри и забавления”