Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cesc Fabregas написа:Наздраве на всички! Днеска в последния час не знам кво ми стана, май припаднах или нещо подобно, отнесох се някъде, щото се бях скапал от умора(2,5 часа уроци по английски+ 7 часа в учлище)+ тва че съм болен...Кофти бешеОбаче после ядох сладко и се посъживих, сега съм по-добре
SkArY_9 написа:От къде го извади Рома![]()
![]()
Наздраве със сок от бъз
ЕМИЛ написа:Cesc Fabregas написа:Наздраве на всички! Днеска в последния час не знам кво ми стана, май припаднах или нещо подобно, отнесох се някъде, щото се бях скапал от умора(2,5 часа уроци по английски+ 7 часа в учлище)+ тва че съм болен...Кофти бешеОбаче после ядох сладко и се посъживих, сега съм по-добре
Ми така е..........Неможе само да се учи ,а трябва и да се пие Марти.
Наздраве и да си жив и здрав.
![]()
![]()
Cesc Fabregas написа:ЕМИЛ написа:Cesc Fabregas написа:Наздраве на всички! Днеска в последния час не знам кво ми стана, май припаднах или нещо подобно, отнесох се някъде, щото се бях скапал от умора(2,5 часа уроци по английски+ 7 часа в учлище)+ тва че съм болен...Кофти бешеОбаче после ядох сладко и се посъживих, сега съм по-добре
Мерси,то тва е ясно![]()
ще компенсирам в събота, да речем
Cesc Fabregas написа:ЕМИЛ написа:Cesc Fabregas написа:Наздраве на всички! Днеска в последния час не знам кво ми стана, май припаднах или нещо подобно, отнесох се някъде, щото се бях скапал от умора(2,5 часа уроци по английски+ 7 часа в учлище)+ тва че съм болен...Кофти бешеОбаче после ядох сладко и се посъживих, сега съм по-добре
Мерси,то тва е ясно![]()
ще компенсирам в събота, да речем
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта