FIFA 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: FIFA 2011

Мнениеот emarkon » 02 окт 2010 17:25

Ако кажете как се правят финтове и как да сменям играча,цена нема имате.За РС става въпрос.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 окт 2010 17:33

emarkon написа:Ако кажете как се правят финтове и как да сменям играча,цена нема имате.За РС става въпрос.

За финтовете и копчето с което се правят и аз питам,иначе аз съм си направил смяната на играча с Q,което си е стандартно :)
Изображение

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 02 окт 2010 21:03

Ще съм ти много благодарен,ако ми кажеш къде точно си сложил Q!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 окт 2010 23:45

Най-добрия вариант е да разгледаш коментарите в Замунда ! Аз имам геймпад и мога да си сменя копчетата във играта чрез него :) Принципно си записах това което е в менюто,и после в fifaconfig си нагласих контролите ! Само дето не знам как се правят финтове,а с клавиатура е мъчение да се играе...
Изображение

haha

Мнениеот haha » 03 окт 2010 01:01

Пффф,бахти трудната ФИФА,на предната свикнах доста бързо да ги мачкам,ама на тая работата ще е по-сложна...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 окт 2010 10:15

Между другото,като играх демото на ПЕС,ми се стори,че има по-динамичен геймплей от този на ФИФА,но сега като я играя,не съм на това мнение ! Просто ФИФА е УНИКАЛНА ! И двете игри осраха контролите тази година,но кво да се прави...ще се мъча да свикна да играя с геймпада... :?

П.П. Абе а как се влизаше в Practise arena-та...тя не е само това дето са Кака и Чех,а има и още,ама не се сещам как беше... :oops:

Айде някой да каже за финтовете все пак...

Легендарният финт на тарана на Димитър Бербатов от мача с Уест Хем влезе в най-новата версия на играта FIFA 2011 на PlayStation 3. Най-разпространената версия на геймърите е обогатена в изданието си за догодина с пет нови футболни шедьоври.

Финтът, който българският голаджия направи с фланелката на Манчестър Юнайтед срещу "чуковете", е представен като първи от новата поредица трикове, които са впечатлили света и са търсени от запалените фенове. В хитовия си финт от 29 октомври 2008 г. Берба стига до аутлинията, спира една почти невъзможна топка и с рязко завъртане преодолява съперник, за да асистира за втория гол на Кристияно Роналдо. Заради суперлативите от цял свят дизайнерите на играта ФИФА са вкарали уникалното изпълнение на Бербо в новата си разработка и да го представят на най-върлите почитатели на компютърния вариант на играта.

Финтът е наречен "Спиране и завъртане", а трикът на тарана е оценен с 4 от максимум 5 звезди, което означава, че може да се изпълнява само от таланти като Меси, Роналдо и Кака. Влизането на Бербо в "Плейстейшън" е първото за български футболист в историята.

http://www.sportal.bg/news.php?id=262683
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 окт 2010 15:23

emarkon

финтовете се правят LT + numpad 2,4,6,8 (при мен копчето което отговаря на LT е Z на клавиатурата) ! Гредата идва от това,че за да правиш финтове трябва да цъкаш Z+Numpad+посока на движение + Спринт...май ! Ако някой има повече инфо да казва !
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 окт 2010 20:52

Преди малко изневерих за малко на Фифичката :mrgreen: :oops: с ПЕСА.Абе като графика не е лоша,ама като гейм плей е пълна НУЛА :roll: Повяче няма да правя такава грешка :oops:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 05 окт 2010 20:54

modor написа:Преди малко изневерих за малко на Фифичката :mrgreen: :oops: с ПЕСА.Абе като графика не е лоша,ама като гейм плей е пълна НУЛА :roll: Повяче няма да правя такава грешка :oops:

Така ти се струва, просто сте свикнали с фифата, защото е прекалено лесна. Все пак ПЕС е симулатор, особено 2011 с тези пасове и удари е доста трудничка . :)
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

haha

Мнениеот haha » 06 окт 2010 12:14

Аз попринцип си играя ФИФА-та,а ПЕС-а го пробвам някъде през лятото на следващата година,когато ми е омръзнало да играя само истинската игра ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Игри и забавления”