Ще ги събера мачовете, само да сте навити.
Познай първия голмайстор - четвърти сезон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- dreben23
- Контакти:
Re: Познай първия голмайстор - четвърти сезон
За вас ще уточня специално, момчета, че по принцип си ги играехме преди такива мачове, но съм сигурен, че никой няма да си направи труда да напише асистенциите и ще възникнат и спорове. Понякога дори и голмайсторите забравят да напишат, какво остава за асистенции. Така като гледам, ако ще правим кръг, то трябва да е за цялата седмица, а не само междинка, иначе не може да се събере достатъчно добра бройка двубои. Решете, аз не възразявам. На мен лично ми е приятно, когато нещата са трудни за прогнозиране, но евентуално ще трябва да смятаме само голмайсторите, че асистенциите няма кой да ни ги пише из сайтовете. 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- LSFCforever
- Контакти:
Няма ли да изкараш резултатите?
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
- dreben23
- Контакти:
Като ги изчисля ще ги изкарам. Сега ме мързи, мързи ме да пусна и компа даже.
А и ако няма да играем тая седмица за къде да бързаме, решихте ли? Ако сте готови да проведем кръг, от утре нататък ще слагам мачове. 
***САМО ЦСКА!***
- LSFCforever
- Контакти:
Попринцип мачовете не ми харесват, ама пусни там някаква програма, ако искаш може примерно да е обща с програмата за уикенда.
Не искам аз други да обичам,
- dreben23
- Контакти:
Да, така ще е. Тая седмица ще направим един кръг само. Но ако не ни напишат асистенциите, няма да ги смятаме тях. Ние няма как да си ги измислим, нали?
Утре ще оправя точките и програмата. Просто и братчедите висят в нас, че мажем новата колиба и вечерно време си редят и стратегийките в нета.
Не че нямах цял ден на разположение, ама мързела ми е голям и се оправдавам с тях, че е по-лесно. 
Утре ще оправя точките и програмата. Просто и братчедите висят в нас, че мажем новата колиба и вечерно време си редят и стратегийките в нета.
***САМО ЦСКА!***
dreben23 написа: Ние няма как да си ги измислим, нали?
Само ти можеш да ги измислиш
Toва за асистенциите не съм се замислял дали ги пишат.
Особено за квалификациите почти съм сигурен, че ще ги пишат. Тези мачове по нищо не се различават от Шампионска лига или Лига Европа примерно.
Особено за квалификациите почти съм сигурен, че ще ги пишат. Тези мачове по нищо не се различават от Шампионска лига или Лига Европа примерно.
- dreben23
- Контакти:
Аз за да го казвам, значи се е случвало и съм го забелязал. Даже голмайсторите трудно съм събирал понякога. В африкански, карибски ей такива идиотски квалификации, ако ми намерите асистенциите, ви признавам, понякога се пише само резултата и се спасявай, за тях са си като контроли и там почти ги няма, освен ако не са на евронационалите или с по-средна хубост отбори, ама върви чекай на о-в Мавриций да му напишат голмайстори и асистенции.
Ами ще имаме такива моменти, просто като не ни ги напишат, няма да ги считаме и толкова, иначе ще напиша хората на нинджата щом иска точици да му измислям, тогава белким е доволен.
Не ни обръщайте внимание, ние с него си имаме приказка. Той хем иска да му организираш игра, да му смяташ не знам си кво, хем му се ще да няма правила, да си хитрува тва онова и пак ще те мрази и ще жадува да не участваш. И сетне ми вика - ами ти го правиш по желание.
Пък като му връчих ръководството миналия сезон и него го хвана мързела бърже, бърже.
Тъй че, нинджа, мълчи си по-добре, че ще ти връча пак ръководството.
Те поне в чатове да ги следяха, да ги измисля като А група примерно (вадя ги из описания разни и статии, като тия от БФС не си вършат работата да напишат статистика някаква, откъде да ги извади човек а кажете де), ама и при тях изглежда са малко кът доброболците и не слагат чат-описанието.
Ами ще имаме такива моменти, просто като не ни ги напишат, няма да ги считаме и толкова, иначе ще напиша хората на нинджата щом иска точици да му измислям, тогава белким е доволен.
Пък като му връчих ръководството миналия сезон и него го хвана мързела бърже, бърже.
Тъй че, нинджа, мълчи си по-добре, че ще ти връча пак ръководството.
***САМО ЦСКА!***
Е, ти недей да слагаш африкански и тем подобни маймунски мачове.
Аз говоря за мачове от Европа и Америка.
За Европа няма никакви проблеми.
Аз говоря за мачове от Европа и Америка.
За Европа няма никакви проблеми.
Ти не говори за моето управление,че то беше най-славното
Избирах ви толкова трудни мачове,че за 6 кръга макс 50 точки да имате,а сега след 6 кръга хората имат по 150 
[offtopic]Давай програмата,че утре има мачове и не мога да чакам
[/offtopic]
[offtopic]Давай програмата,че утре има мачове и не мога да чакам
Върни се в “Игри и забавления”