tevez написа:Почивка ли ще има докато почнат пак Италия, Испания и т.н?
Еми май така ще бъде, едва ли ще искате да играете само с мачове от Висшата лига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tevez написа:Почивка ли ще има докато почнат пак Италия, Испания и т.н?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:tevez написа:Почивка ли ще има докато почнат пак Италия, Испания и т.н?
Еми май така ще бъде, едва ли ще искате да играете само с мачове от Висшата лига![]()
kingofpop написа:0007 написа:Меси,Суарез,Торес
Имаш право на двама играча след като Мичу не вкара миналия кръг, махни единия

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Мисля, че френското почва този уикенд и заедно с трите първенства, които тевез спомена, са достатъчни за кръг, 40 мача![]()
Утре пускам програмата

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:kingofpop написа:Мисля, че френското почва този уикенд и заедно с трите първенства, които тевез спомена, са достатъчни за кръг, 40 мача![]()
Утре пускам програмата
Ти си бил голяма гадинаАз разбрал,недоразбрал,съм играл пак с трима,а те и тримата взеха,че вкараха
А ти пък си решил,че Торес не трябва да ми броиш,вярно,че го бях дал трети,ама...смили се,смени го я със Суарез,я с Меси,че както се е развкарвал напоследък
Това в кръга на шегата,вече нямам търпение да започваме
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта