ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 5ти сезон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 5ти сезон

Мнениеот kingofpop » 24 дек 2012 23:10

tevez написа:Почивка ли ще има докато почнат пак Италия, Испания и т.н?

Еми май така ще бъде, едва ли ще искате да играете само с мачове от Висшата лига ;) :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 25 дек 2012 11:49

Аз съм ЗА играта да продължи!

Иначе предния кръг съм имал право на 3-ма футболисти, ама аз главоча съм дал двама :mrgreen:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 дек 2012 11:50

kingofpop написа:
tevez написа:Почивка ли ще има докато почнат пак Италия, Испания и т.н?

Еми май така ще бъде, едва ли ще искате да играете само с мачове от Висшата лига ;) :mrgreen:

Taка е. Мисля, че е най-добре да изчакаме другите първенства да започнат.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 дек 2012 20:38

kingofpop написа:
0007 написа:Меси,Суарез,Торес ;)

Имаш право на двама играча след като Мичу не вкара миналия кръг, махни единия ;)

Опс,не съм разбрал :oops: Мислех,че ако двама от тримата са вкарали,пак играем с 3-ма ;) Но и без това и тримата се разписаха...
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 яну 2013 16:13

Мисля, че от следващия уикенд, играта може да се поднови.
Вече започнаха първенствата на Италия и Испания, така че заедно с Англия са достатъчни.
Френското не знам кога започва :?

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 06 яну 2013 16:22

Айде, че нямам търпение вече :)
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 06 яну 2013 21:13

Мисля, че френското почва този уикенд и заедно с трите първенства, които тевез спомена, са достатъчни за кръг, 40 мача :)

Утре пускам програмата ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 07 яну 2013 23:49

kingofpop написа:Мисля, че френското почва този уикенд и заедно с трите първенства, които тевез спомена, са достатъчни за кръг, 40 мача :)

Ти си бил голяма гадина :lol: Аз разбрал,недоразбрал,съм играл пак с трима,а те и тримата взеха,че вкараха :lol: А ти пък си решил,че Торес не трябва да ми броиш,вярно,че го бях дал трети,ама...смили се,смени го я със Суарез,я с Меси,че както се е развкарвал напоследък :lol: Това в кръга на шегата,вече нямам търпение да започваме ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 яну 2013 16:15

Програмата е на 1 страница, дерзайте :) ;)

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 яну 2013 16:16

0007 написа:
kingofpop написа:Мисля, че френското почва този уикенд и заедно с трите първенства, които тевез спомена, са достатъчни за кръг, 40 мача :)

Ти си бил голяма гадина :lol: Аз разбрал,недоразбрал,съм играл пак с трима,а те и тримата взеха,че вкараха :lol: А ти пък си решил,че Торес не трябва да ми броиш,вярно,че го бях дал трети,ама...смили се,смени го я със Суарез,я с Меси,че както се е развкарвал напоследък :lol: Това в кръга на шегата,вече нямам търпение да започваме ;)

Миналите сезони имаше отново случаи, в които някой е посочил трима, а трябва двама и тогава действахме на странния принцип да се зачитат първите двама, демек най-вляво :) Затова съм ти махнал Торес, но тебе кво те бърка сега вече можеш трима да посочиш след като си 2/2 ;)

Върни се в “Игри и забавления”