НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: НАЗДРАВЕ !
наздраве и само хофенхайм!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
PLOVDIV PEE 1912 написа:Наздраве!Представям си как е.Със сигурност ще има такива,които симпатизират на Галя.Просто решете ВСИЧКИ ,че не я искате и ударете силно.Още веднъж наздраве!
Някой да симпатизира на Галето?!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- PLOVDIV PEE 1912
birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Наздраве!Представям си как е.Със сигурност ще има такива,които симпатизират на Галя.Просто решете ВСИЧКИ ,че не я искате и ударете силно.Още веднъж наздраве!
Някой да симпатизира на Галето?!![]()
![]()
Ако е имало такъв,сигурно вече е в "реанимация".Вчера всички бяха бесни.Лошото е,че тая като Селю не идва на мачовете.Ако не бяха ушевите вчера,Кокошков щеше да го отнесе.Представям си тая ако се мерне...Наздраве!
Абе бира,не случайно ти ги говора тия работи.Всъщност сам ще се убедиш.Наздраве!!!!!!!!
PLOVDIV PEE 1912 написа:birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Наздраве!Представям си как е.Със сигурност ще има такива,които симпатизират на Галя.Просто решете ВСИЧКИ ,че не я искате и ударете силно.Още веднъж наздраве!
Някой да симпатизира на Галето?!![]()
![]()
Ако е имало такъв,сигурно вече е в "реанимация".Вчера всички бяха бесни.Лошото е,че тая като Селю не идва на мачовете.Ако не бяха ушевите вчера,Кокошков щеше да го отнесе.Представям си тая ако се мерне...Наздраве!
Абе бира,не случайно ти ги говора тия работи.Всъщност сам ще се убедиш.Наздраве!!!!!!!!
Знам бе,майна.Говорихме си с вашите момчета за тези неща.Никой не знае кво ще става.Едно е сигурно - вие сте на финала,а при нас тепърва се почва...Наздраве!
- PLOVDIV PEE 1912
Абе бира,не случайно ти ги говора тия работи.Всъщност сам ще се убедиш.Наздраве!!!!!!!![/quote]
Знам бе,майна.Говорихме си с вашите момчета за тези неща.Никой не знае кво ще става.Едно е сигурно - вие сте на финала,а при нас тепърва се почва...Наздраве![/quote]
Не,не,не,не,не ,такъв като митю няма втори.Просто вземете единна позиция и ще се отървете.Всъщност ,аз самия не знам какво точно е полужението в Локомотив.Пак ти повтарям ,просто бъдете единни.Наздраве !
Знам бе,майна.Говорихме си с вашите момчета за тези неща.Никой не знае кво ще става.Едно е сигурно - вие сте на финала,а при нас тепърва се почва...Наздраве![/quote]
Не,не,не,не,не ,такъв като митю няма втори.Просто вземете единна позиция и ще се отървете.Всъщност ,аз самия не знам какво точно е полужението в Локомотив.Пак ти повтарям ,просто бъдете единни.Наздраве !
PLOVDIV PEE 1912 написа:Абе бира,не случайно ти ги говора тия работи.Всъщност сам ще се убедиш.Наздраве!!!!!!!!
Не,не,не,не,не ,такъв като митю няма втори.Просто вземете единна позиция и ще се отървете.Всъщност ,аз самия не знам какво точно е полужението в Локомотив.Пак ти повтарям ,просто бъдете единни.Наздраве ![/quote]
Скоро всичко ще стане ясно.В момента никой не знае кво става.Лошото е,че не всичко зависи от нас,феновете.Наздраве!
- Бижутера
- Контакти:
наздраве за всички фенове на Байер Леси Дрен!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!