ПС: Кой ще ми изплати баса, ако се окажа прав?
ФУТБОЛНИ БАСОВЕ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
James Beattie
Re: ФУТБОЛНИ БАСОВЕ
Фатам се на бас, че Ливърпул няма да са шампиони на Англия, поне още 30-40-50-90 години.
- dreben23
- Контакти:
James Beattie написа:Фатам се на бас, че Ливърпул няма да са шампиони на Англия, поне още 30-40-50-90 години.
Сър Алекс
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
usurper написа:Хващам се на бас, че Арсенал ще е извън топ 4 тоя сезон
има бас
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
хващам се на бас, че Чичарито ще вкара поне 1 гол на Световното 
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
MagicMoments написа:we are the champions написа:MagicMoments написа:Няколко теми за басове и от мен.
Реал ще вдигне Десетата.
Бейл от утре до края на сезона ще вкара повече от 11 гола.
Ливърпул ще е извън топ 5 и няма да спечели трофей до края на сезона .
Тотнъм ще е извън топ 4,но ще спечели трофей до края на сезона .
Арсенал няма да спечели трофей до края на сезона .
За номер 3 се ловя веднага
Щом си съгласен.За купата още срещу Борнемут отпадате,а топ 5 ще е Сити-Челси-Арсенал-Юнайтед-Тотнъм.
Хващаме се на 2 фронта
Ливърпул ще е в топ 5 и Тотнъм няма да спечели трофей
предполагам щом си ги написал така това значи, че автоматично се хващаш с първия навил се
На бас,че кинга ще загуби поне 2 баса до края на световното 
- dreben23
- Контакти:
ninjata написа:На бас,че кинга ще загуби поне 2 баса до края на световното
Това беше добро.
Стига им по една емблема на някой от любимите ми отбори, не е като да няма варианти.
[offtopic]За кинга ще е Валенсия, за Тевез- Рома, за доктора- Арсенал, за теди не съм измислил още.
***САМО ЦСКА!***
James Beattie написа:Футболни Басове ... бас държа, че ще съм баннат за поне 2 месеца след няколко часаДо сега бях бан за едно тъпо изказване за Черноморец... сега след новият коментар ме чака направо смъртна присъда от "ntodorov".
Бан-нах FCH... изрева Джеймс Бийти.
Ха познайте, колко зайчета се крият зад това храстче...
...И вижте минути след това, по какъв начин тази гнида се е опитала да изостри "интересът" ми при това...пожелавайки моята смърт и тази на Кишишев. Оставям на вас - вие да прецените душевното състояние на това момченце.
Айде нов бан от оня боклук "ntodorov", или нещо си там. Дано Кишишев последва съдбата на жена си. Както и тиЗле се представи ... само една седмица бан. Давай! Можеш и повече
Да те видим този път колко ще дадеш. По-малко от месец, ще е разочарование
Въпреки, че се е скрил зад много ИП специализираните органи вече са известени...Като му почукаме на вратата мога да се басирам с вас, че ще изглежда почти толкова жалко, колкото и помислите му.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
kingofpop написа:we are the champions написа:Айде ще кажа ,че ще те бият... : ) с 2 гола разлика.
ok ima bas
тоя е от друга тема ама го слагам тука, за да се на 1 място всичките
Хващам се на бас, че Атлетико ще завършат на 3 то място в първенството 
Върни се в “Игри и забавления”