Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Въпрос относно Бет365?
Значи обяснявам. Дават ти 100 % бонус на първия депозит. Демек колкото вкараш толкова взимаш. Да речем, че вкараш 100. В акаунта ти ще имаш 100 твои и 100 бонус. С 100-те бонус може да залагаш след като направиш залози или залог в размер на 100 лева. А евентуално ще можеш да ги изтеглиш, след като направиш залози на стойност 3х(депозита+бонуса)=3х(100+100). ОБаче ако си дръпнал с парите(както направих аз) и искаш да теглиш преди да си направил 600 лева залог(независимо печеливш или губещ само трябва да е на коефициент над 1.5) ще си вземат 100-те лева. Демек дават ти 100 лева, но те връзват да залагаш здраво при тях. Аз от лакомия си оставих парите и ги набих естествено.
CapO написа:Значи обяснявам. Дават ти 100 % бонус на първия депозит. Демек колкото вкараш толкова взимаш. Да речем, че вкараш 100. В акаунта ти ще имаш 100 твои и 100 бонус. С 100-те бонус може да залагаш след като направиш залози или залог в размер на 100 лева. А евентуално ще можеш да ги изтеглиш, след като направиш залози на стойност 3х(депозита+бонуса)=3х(100+100). ОБаче ако си дръпнал с парите(както направих аз) и искаш да теглиш преди да си направил 600 лева залог(независимо печеливш или губещ само трябва да е на коефициент над 1.5) ще си вземат 100-те лева. Демек дават ти 100 лева, но те връзват да залагаш здраво при тях. Аз от лакомия си оставих парите и ги набих естествено.
Не задължително да ги залагаш накуп,може и на дребно да ги завъртиш,а има и още една далавера при покана на приятел по имейл,се дават по 25 лева бонус и за двамата
ВНИМАНИЕ!
Някои банки в България не позволяват онлайн разплащания с техните VISA ELECTRON. Този проблем го няма при кредитните карти, естествено. Банка, която позволява СЪС СИГУРНОСТ е SG Express. По принцип ви препоръчвам ако имате възможност да си отворите банкова сметка в чужбина, защото родните банки са назад с 20 години и едно че таксите им са безбожни, друго че нищо не можеш да правиш със сметките си!
Някои банки в България не позволяват онлайн разплащания с техните VISA ELECTRON. Този проблем го няма при кредитните карти, естествено. Банка, която позволява СЪС СИГУРНОСТ е SG Express. По принцип ви препоръчвам ако имате възможност да си отворите банкова сметка в чужбина, защото родните банки са назад с 20 години и едно че таксите им са безбожни, друго че нищо не можеш да правиш със сметките си!
Libera написа:ВНИМАНИЕ!
Айде сега,чак пък нищо да неможе да се прави,а да си чувал за интернет банкиране,а да ми кажеш някоя българска банка която е с български собственик,аз съм с виза от ПИБ и нямам проблем,бил съм и с visa от Пощенска банка и пак няма проблем,имам приятели клиенти на други банки и пак не са имали проблем.
Ти ни изкара по зле от някои африкански държави
dindan написа:Айде сега,чак пък нищо да неможе да се прави,а да си чувал за интернет банкиране,а да ми кажеш някоя българска банка която е с български собственик,аз съм с виза от ПИБ и нямам проблем,бил съм и с visa от Пощенска банка и пак няма проблем,имам приятели клиенти на други банки и пак не са имали проблем.
Ти ни изкара по зле от някои африкански държави
Приятел, ти това, което го имаш за интернет банкиране няма нищо общо с тази услуга и наистина сме по-зле от Африка. Да те попитам директно - колко ти е месечната такса за ЕЛЕКТРОН в родните банки? В Англия моята е 0.00. Интернет банкирането ми там ми позволява да пращам пари за точно 2 минути ако поискам и до Бангладеш и за всякакви транзакции, излизащи от мен плащам 0.00. През интернет банкирането за 2 минути мога да отворя Direct Debit до когото поискам и пак плащам 0.00, мога да прехвърлям пари в Savings account-a ми за 2 минути и обратно. Мога да си вържа картата към която и да е система за онлайн разплащане и пак плащам 0.00. Ако получа трансфер в друга валута плащам точно 0.25 пенса. Мога да тегля пари от банкомата на която и да е банка в Англия за 0.00 - у нас ми взимат 30 стотинки ако изтегля от банкомата на съседната по адрес банка. За теглене в чужбина плащам отново само 0.25 пенса. Естествено не претендирам, че може да получите това от всички банки по Европа, но големите държат на количеството клиенти много и правят всичко да ти предоставят най-добрите условия.
Банките у нас може да са собственост на Господ, но условията им са най-слабите в ЕС, а услугите им са на светлинни години от ЕС.
Имаш няколко възможности:
1. да не ти е активрана още картата от самата банка
2. всеки неуспешен опит за депозит се брои за транзакция и може да си я блокирал за деня или по принцип - това трябва да обсъдиш с банката.
3. най-логичното е да нямаш достатъчно средства в сметката, ако имаш онлай банкиране го провери! не забравяй, че някои визи електрон задължително задържат определена сума като неснижаем остатък,обикновено е 10 или 20 лева, коитоне може да позлваш, мисля че това е случая при теб...
и прочети малко повече за букмейкъра в някой специализиран форум, примерно прогнози - http://www.prognozi.com/forum/index.php?topic=203.0 в някоя от по-пресните страници, защото темата е от 2003
успех и си вземи 100 % бонуса на първи депозит, най-добре депозирай 100 лева, за да вземеш 100 бонус, а и си регистрирай сметката като влезеш като си дадеш номера на личната карта и тн в определеното поле за данни, че после ще те карат да се снимаш с лична карта до лицето ти
и става шоу
1. да не ти е активрана още картата от самата банка
2. всеки неуспешен опит за депозит се брои за транзакция и може да си я блокирал за деня или по принцип - това трябва да обсъдиш с банката.
3. най-логичното е да нямаш достатъчно средства в сметката, ако имаш онлай банкиране го провери! не забравяй, че някои визи електрон задължително задържат определена сума като неснижаем остатък,обикновено е 10 или 20 лева, коитоне може да позлваш, мисля че това е случая при теб...
и прочети малко повече за букмейкъра в някой специализиран форум, примерно прогнози - http://www.prognozi.com/forum/index.php?topic=203.0 в някоя от по-пресните страници, защото темата е от 2003
успех и си вземи 100 % бонуса на първи депозит, най-добре депозирай 100 лева, за да вземеш 100 бонус, а и си регистрирай сметката като влезеш като си дадеш номера на личната карта и тн в определеното поле за данни, че после ще те карат да се снимаш с лична карта до лицето ти
Жоржиньо написа:Днес си взех дебитната карта,вкарах в нея 20 лева и реших да депозирам 10 лева...пробвам от часове и все не става пише,че имало проблем с депозита,питах и в банката и в сайта и ми казаха след 4,30 да пробвам е пробвах и пак не стана..сега ми казаха след 2 часа да опитам.Някой да е имал подобен проблем?
Aко си взел днес картата мисля че трябваше да минат няколко часа да се активира картата. Иначе минимума е 10лв. всеки месец на заплата си депозирвам.
CapO написа:Още един съвет в бет дават 100 процента бонус като условиете, за да стане твой е да заложиш три пъти размера на бонуса + депозита тоест ако сложиш 10 лв ти дават 10 и можеш да ги теглиш, когато заложиш 60 при коефициент над 1.5. Вкарай си 100 по-добре да си имаш 100 бонусче.
Мерси за информацията, но имам един въпрос. При дадения от теб пример, 60-те лева наведнъж (1 залог) ли трябва да ги играеш или можеш например 4 залога по 15 лева на коефицент над 1.5 и след това да ги теглиш?
LIVERPOOL RULZZ
- chelseaboy
- Контакти:
CapO написа:Значи обяснявам. Дават ти 100 % бонус на първия депозит. Демек колкото вкараш толкова взимаш. Да речем, че вкараш 100. В акаунта ти ще имаш 100 твои и 100 бонус. С 100-те бонус може да залагаш след като направиш залози или залог в размер на 100 лева. А евентуално ще можеш да ги изтеглиш, след като направиш залози на стойност 3х(депозита+бонуса)=3х(100+100). ОБаче ако си дръпнал с парите(както направих аз) и искаш да теглиш преди да си направил 600 лева залог(независимо печеливш или губещ само трябва да е на коефициент над 1.5) ще си вземат 100-те лева. Демек дават ти 100 лева, но те връзват да залагаш здраво при тях. Аз от лакомия си оставих парите и ги набих естествено.
Аз депозирах 50 лева и ми дадоха 50 лева бонус. След 1 ден направих 5 лева печалба и ми изписаха , че вече мога да си играя с бонуса. Не е задължително да направиш залог, колкото си депозирал, за да го използваш.
- realmadrid_fan
- Контакти:
Re: Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри
Имам един въпрос за Еврофутбол. Ако отменят мач какво става. Ако дам фиша ще ми върнат ли парите за него или трябва да изчакам докато мача се изиграе.

HALLA MADRID
Върни се в “Игри и забавления”