Не знам дали преглеждате блогове за предвиждания на мачове но аз бих ви препоръчал два в които много познават.
Не го смятайте за реклама нямам нищо общо с тях,а и реклама е когато тия блогове могат да извлекат дивиденти.Единия има смс-и но всеки ден пуска и по един мач за който не трябва да се плаща.НА другия няма никакви смс-и.Така че ви ги споделям като човек който по някога залагам,и такива блогове ме насочват в правилна посока,пък аз си правя сметка колко и дали да залагам.В подписа съм си сложил този който няма никакви смс-и и познава много.
http://batistuta-win1x2.blogspot.com/
http://sistema1x2.blogspot.com/
Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- manolovplamen
- Контакти:
Re: Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри
Аз нищо не разбрах от тези 2 линка по-горе....
KYC* верификация
Вчера се регистрирах в бет365.Преведох пари в сметката.Искаха ми копие от личната карта.Изпратих им.До тук добре.Но сега ми искат да направя някаква KYC* верификация.Единият вариант е да ми се обадят на мобилния и да ме напътстват или да ми изпратят някакъв код по пощата и аз да им го пратя по е-маил.
Може ли някой да ми разясни каква е тая верификация и ако ми се обадят по телефона какво толкова ще ми говорят.
Може ли някой да ми разясни каква е тая верификация и ако ми се обадят по телефона какво толкова ще ми говорят.

Последна промяна от rare на 24 авг 2011 18:04, променено общо 1 път.
- vladitol
- Контакти:
Re: Онлайн буймейкър?
Нямаш 18 , и аз съм така и постоянно го отлагам 

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
vladitol написа:Нямаш 18 , и аз съм така и постоянно го отлагам
1.Как разбра?

2.Ако им изпратя този код чрез е-маил ,те няма ли да се хванат.
3.Пратих им копие от личната карта на майка ми, те могат ли сега да правят някакви мизерии с полицията ,че не съм пълнолетен?
- vladitol
- Контакти:
rare написа:vladitol написа:Нямаш 18 , и аз съм така и постоянно го отлагам
1.Как разбра?![]()
3.Пратих им копие от личната карта на майка ми, те могат ли сега да правят някакви мизерии с полицията ,че не съм пълнолетен?
Нищо не съм им пращал аз , имам си карта от стипендията си за 8 и 9 клас и сложих 10 лева ( очаквам да бъда порицан ) , и не мисля че ще могат да направят нещо , като съобщят на полицията

Support Stan!
vladitol написа:rare написа:vladitol написа:Нямаш 18 , и аз съм така и постоянно го отлагам
1.Как разбра?![]()
Нищо не съм им пращал аз , имам си карта от стипендията си за 8 и 9 клас и сложих 10 лева ( очаквам да бъда порицан ) , и не мисля че ще могат да направят нещо , като съобщят на полициятаУспех в залагането
От кой ще бъдеш "порицан"?...майка ти ...баща ти
- vladitol
- Контакти:
Re: KYC* верификация
Не те знаят , но ти си нов във форума и не знаеш сигурно , но тука има много принципни хора , които ще кажат , че вместо да използвам стипендията си да си купя книги , аз съм ги заложил в оналйн букмейкър , и преди да са го сторили , имам карта в библиотеката и от там си вземам книгите

Support Stan!
Re: KYC* верификация
Аз от майка ми изобщо не се притеснявам, тя много добре ме знае какво правя.Въпросът е тези букмейкъра да не тръгнат да правят някакви мизерии ,защото имат копие от личната карта на майка ми.
Иначе голяма работа , че си харчил пари от стипендията си за залагане.Кой нормален човек ще си харчи парите за книги
На мен много ми е интересни как изобщо си хванал стипендия.Аз сега ще бъда 11 клас и никога до сега съм нямал среден успех над 5,50 ,а пък уча в английската гимназия в София.Там се водят ,че влизат все умни хора 
Иначе голяма работа , че си харчил пари от стипендията си за залагане.Кой нормален човек ще си харчи парите за книги

Върни се в “Игри и забавления”