Blue_Lion написа:Отдавна май не съм влизал,но по-добре късно от колкото никогаНАЗДРАВЕ момчета - как сме,кво става ?
Къде си бре студенте? Га ша прайм партия?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Lion написа:Отдавна май не съм влизал,но по-добре късно от колкото никогаНАЗДРАВЕ момчета - как сме,кво става ?
kartago написа:Пичове, коНпанията, знам че ви омръзна да ви дразня, ама какво да правя ?!..................Наздраве !
Майк, мерси за поздрава, щото съм сигурен, че съм единият от "ония".............обаче проблема е, че другия нещо се изгуби! Славчо,де си бре?
berbatov написа:Наздраве,честито,добре заварили и ви пожелавам на всички да изчукате довечера най-хубавите и горещи мацки!!!
Бях в Германско наработа,снощи се прибрах, днес се понапих и влизам замалкo да кажа наздраве с Амстел изстудена изпотена и отивам да правя шопска салата за водката,щото мойта се чука по-добре отлолкото прави салати. Иначе готви супер, но не знам дали ще имаме време за ядене тази вечер,щото се очертава повече пукница.
Пак честито на цска_90, казах ти преди време,че ще успееш![]()
Наздраве на вс. бъдещи,настоящи и бив6и алкохолици и мн.поздрави и целувки от Ingrid- обеща да вика за моряците срешу ПСВ
mike28 написа:...Форевър, я мини за малко в тая тема и им обясни някои неща на хорицатаcska/viewtopic.php?f=2&t=19250&st=0&sk=t&sd=a
mike28 написа:Муахаха, кой те подценява? Пак си пил от сутринта, тоя Пешо начи, как те е развалил само...![]()
slavia_forever написа:mike28 написа:Муахаха, кой те подценява? Пак си пил от сутринта, тоя Пешо начи, как те е развалил само...![]()
С Пешо к'ъв купон стана! Велико изкарахме!![]()
![]()
НАЗДРАВЕ!
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост