НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот cska_90 » 14 юли 2009 22:28

Cesc Fabregas написа:
Blue_Lion написа:Абе форевър,кви са тия Ботев-Криводол бе ? Бахму майката...как да е ;) Ей,утре Левски мачка,а в четвъртък и Черно Море ! Успех и на Литекс и на ЦСКА в ЕКТ - НАЗДРАВЕ :)

На ЦСКА?Хммм...не и от мене

A ще се караме?- :lol: :lol: :lol: :lol:
НАЗДРАВЕ!
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 14 юли 2009 22:32

kartago написа:
Blue_Lion написа:Вие двамата четете книга...? Не е ли малко лИбовно :lol: Ай Наздраве ;) :mrgreen:

Тъпо го каза, ей Богу !!!! Точно за нас е смешно ! Ама за сега ти казвам НАЗДРАВЕ !!!...............По принцип, пожелавам ти да го видиш форевъра на живо ! Ще разбереш за какво пиша ! Наздраве ! ;)

:lol: :lol: Сигурен съм,че е станал купона.Форевъра е приятен събеседник,освен това, специалист в областта на домашната ракия /и бирата/.Аз съм експерт по водката /и бирата/ ;).Няколко пъти се "понаквасихме" в Пловдив.Знам за кво става дума. :lol: Наздраве!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 14 юли 2009 22:36

birabecks написа:
kartago написа:
Blue_Lion написа:Вие двамата четете книга...? Не е ли малко лИбовно :lol: Ай Наздраве ;) :mrgreen:

Тъпо го каза, ей Богу !!!! Точно за нас е смешно ! Ама за сега ти казвам НАЗДРАВЕ !!!...............По принцип, пожелавам ти да го видиш форевъра на живо ! Ще разбереш за какво пиша ! Наздраве ! ;)

:lol: :lol: Сигурен съм,че е станал купона.Форевъра е приятен събеседник,освен това, специалист в областта на домашната ракия /и бирата/.Аз съм експерт по водката /и бирата/ ;).Няколко пъти се "понаквасихме" в Пловдив.Знам за кво става дума. :lol: Наздраве!

Как я пиеш тая водка- :?
Директно съм скъсан там-много ми е гадна-не е ли то уисикито или ракииката(домашната) не ми го хвали!- :)
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 14 юли 2009 22:44

kartago написа:

Ей...пак с лошо ! Аз с добро го казвам,без да се заяждам,ти пак... :shock: Как да е,щом си рекъл,да е наздраве ;)
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 14 юли 2009 22:49

cska_90 написа:

Директно съм скъсан там-много ми е гадна-не е ли то уисикито или ракииката(домашната) не ми го хвали!- :)

Водката се пие чиста. Чиста водка - чиста съвест!И ледено студена,разбира се. ;) Освен това е важно каква водка пиеш.Аз пия по схема - 3х1 т.е. 3 водки - 1 бира.Густото идва след втората бира.Но за това се искат тренировки. :lol: Наздраве!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 14 юли 2009 22:51

birabecks написа:
cska_90 написа:

Водката се пие чиста. Чиста водка - чиста съвест!И ледено студена,разбира се. ;) Освен това е важно каква водка пиеш.Аз пия по схема - 3х1 т.е. 3 водки - 1 бира.Густото идва след втората бира.Но за това се искат тренировки. :lol: Наздраве!

Щом си рекъл-ще се доверим.Все пак ние младите трябва да слушаме!- :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Току виж сме научили нещо!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 юли 2009 23:00

birabecks написа:Водката се пие чиста. Чиста водка - чиста съвест!И ледено студена,разбира се. ;) Освен това е важно каква водка пиеш.Аз пия по схема - 3х1 т.е. 3 водки - 1 бира.Густото идва след втората бира.Но за това се искат тренировки. :lol: Наздраве!

Браво! Аз например знаеш как ги комбинирам, чиста домашна и за безакохолно бира и мазни мезенца. ;) 8-)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 14 юли 2009 23:16

cska_90 написа:
birabecks написа:
cska_90 написа:

Щом си рекъл-ще се доверим.Все пак ние младите трябва да слушаме!- :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Току виж сме научили нещо!

Айде сега...няма нужда да се учиме.Не се натрапвам.Всеки пие квото му се иска.Аз употребявам и други препарати - бърбън,ром,даже узо напоследък /но това е заради жегата /.Само едно да кажа - винаги с мезе! ;)

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 14 юли 2009 23:34

slavia_forever написа:
birabecks написа:Водката се пие чиста. Чиста водка - чиста съвест!И ледено студена,разбира се. ;) Освен това е важно каква водка пиеш.Аз пия по схема - 3х1 т.е. 3 водки - 1 бира.Густото идва след втората бира.Но за това се искат тренировки. :lol: Наздраве!

Браво! Аз например знаеш как ги комбинирам, чиста домашна и за безакохолно бира и мазни мезенца. ;) 8-)

Знам,знам :lol: Наздраве! Как е на морето?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 юли 2009 23:43

Наздрае алкачи!

Върни се в “Игри и забавления”