[offtopic]Програма за 5-и кръг:
29-и ноември
17:50
Спартак Москва - Рапид Виена 1:0
Астана - Динамо Киев 1:2 1т
19:55
Леверкузен - Лудогорец 2:1
Цюрих - АЕК Ларнака 1:1
Розенборг - Селтик 1:0
Залцбург- Лайпциг 2:0 1т
Бордо - Славия Прага 1:0 1т
Зенит - Копенхаген 2:0 1т
Фенербахче - Динамо Загреб 3:0
Андерлехт - Спартак Търнава 2:2 1т
Ворскла - Арсенал 0:3 3т
Карабах - Спортинг 0:2 1т
Бетис - Олимпиакос 2:1 1т
Милан - Дюделанж 1:1
Краснодар - Акхисар 4:0 1т
БАТЕ - МОЛ Види 0:1
22:00
Рейнджърс - Виляреал 0:2
Аполон - Лацио 2:2
Айнтрахт Франкфурт - Марсилия 2:0 1т
Малмьо - Генк 0:3
Сарпсборг - Бешикташ 2:1
Стандард - Севиля 1:0 3т
Яблонец - Рен 2:1
Челси - ПАОК 4:0 3т
18 са така си са, щото Сарпсборга избяга сега се сетих. Точно са си 72, да. Помня ги деа и мозъка резултатите. Пак ще падат разни дребосъци, щом си ги помня, това е ясно! Особено плагиатстване на запазени марки не ми харесват. Няма дребосъци тука бе, има
dreben23 
[/offtopic] Ще му разплачем дребосъчещия му пореден профил, да знае! Най-добре му кажете на този малък дребосък да си спомни старата парола за стария си профил, мойто име некой ко го барне, ще спукам всичко живо на футболчето. Има само едно дребосъче, другите дребосъци са живи ментета! Това е на пуми пак работа! Свършиха му профилите, сега и на моя тръгнал да "вдига" рейтинга. Аз съм го вдигнал достатъчно нависоко, той няма какво повече да повдигне. Чужда жена и чужд профил не се пипат! Иначе ще валят бум бумите. Тъй му кажете. Мъчи да ви прави на балами, че ми се е родил наследник и ми е наследил класата! Първо на първо, ако беше мой наследник нямаше да е нито пред мен, нито пред Асен. Тъй че го хванахме! Ще го разсиновиме дребосъчето менте - синчец набързо.