Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE RED SNAKE написа:Отлична работа, Рали, бравос за прекрасното оформяне! Я съм шефчето на Шампионската Лига
и давам лиценз на игричката на Рали
! Първите пет заели места ще играят в груповата фаза на играта с прогнози на Шампионската Лига за сезон 2014/2015
!
Iceberg написа:Да, браво, поиграла си е Ралка, но пък и аз се порових и взех, че намерих грешчициНищо лично миличка, нито към теб, нито към колегата, чиито резултат трябва да се намали (щото не вярвам другите трима, на които пък трябва да се увеличи да имат нещо против
) Пак казвам, доста труд е положила дамата и заслужава адмирации, но все пак за всички мисля ще е хубаво нещата да са точни?! И така... резултатите на gog88, bulgaro и dan 71 трябва да се увеличат с 2 точки, тъй като са познали знака на мача Ботев Пд - Левски, а е пропуснато в таблицата това да се отбележи. На Veni 85 обаче трябва да се намали с 2 т., тъй като не е познал знака на Пирин - Локо, а е отчетено като познат
Надявам се да не съм сбъркал и аз и ако е така, предварително се извинявам, но.. тц, не съм
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта