Football Manager 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Football Manager 2011
само да ви питам скина същия като на 2010 ли ще е,защото аз дълго време си бях играл с 2005,бях стигнал до 2014 и си изтеглих 2009,нямаше голяма разлика но тогава излезе 10-та и се разочаровах от скина 

Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
Колеги и аз преди играех играта, но откакто открих онлайн мениджъра http://www.managerzone.com ми е 100 пъти по-интересно да играя срещу реални хора.
Играта е много по-интересна, има си всичко трансфери, тренировки, контузии , тактики.
А и най-важното - който се включи , може да помогне да вдигнем рейтинга на България- все пак се играе в цял свят.
Елате и вижте- аз играя от 2007 !
Играта е много по-интересна, има си всичко трансфери, тренировки, контузии , тактики.
А и най-важното - който се включи , може да помогне да вдигнем рейтинга на България- все пак се играе в цял свят.
това ти е първия пост,не си мног убедителен...
naiki написа:само да ви питам скина същия като на 2010 ли ще е,защото аз дълго време си бях играл с 2005,бях стигнал до 2014 и си изтеглих 2009,нямаше голяма разлика но тогава излезе 10-та и се разочаровах от скина
Имат си един стандартен скин,но в пакета в началото имаше още 2-3 май.Аз си изтеглих други нови,имаше няколко много красиви.
Във форума на дата.бг в темата за играта има няколко мн добри на първа страница.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

kokomania написа:Колеги и аз преди играех играта, но откакто открих онлайн мениджъра http://www.managerzone.com ми е 100 пъти по-интересно да играя срещу реални хора.
+1
Добра е наистина. Според мен по-добра от Хеттрик
Аз на 2007 бях стигнал до 2056, на тази съм 2028 мисля
Чакам я с нетърпение, жалко че ще излезе чак на 5 ноември, преди излизаше по-рано.
Дано оправят дразнещия момент, в който пуснеш ли се в А група масово се купуват 32-38 годишни африканци в отборите

Чакам я с нетърпение, жалко че ще излезе чак на 5 ноември, преди излизаше по-рано.
Дано оправят дразнещия момент, в който пуснеш ли се в А група масово се купуват 32-38 годишни африканци в отборите

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Masaba написа:naiki написа:само да ви питам скина същия като на 2010 ли ще е,защото аз дълго време си бях играл с 2005,бях стигнал до 2014 и си изтеглих 2009,нямаше голяма разлика но тогава излезе 10-та и се разочаровах от скина
Имат си един стандартен скин,но в пакета в началото имаше още 2-3 май.Аз си изтеглих други нови,имаше няколко много красиви.
a откъде мога да се сдобия с тях?
naiki написа:Masaba написа:naiki написа:само да ви питам скина същия като на 2010 ли ще е,защото аз дълго време си бях играл с 2005,бях стигнал до 2014 и си изтеглих 2009,нямаше голяма разлика но тогава излезе 10-та и се разочаровах от скина
a откъде мога да се сдобия с тях?
rhaegar написа:Във форума на дата.бг в темата за играта има няколко мн добри на първа страница.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rsk написа:Аз на 2007 бях стигнал до 2056, на тази съм 2028 мисля![]()
Ечи то ти си избираш кого да купуваш нали ти си мениджъра? вярно дразнещо е, че ти дават да избираш главно таквиз, но аз съм вземал и от ЕС които за българското са си класа и не са толкова дърти

Върни се в “Игри и забавления”