ФИФА 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ФИФА 2010
Значи мен 2010 не ме кефи, а понеже обичам да има и имена и оригинални песни на публиката и долни дивизии и т.н. не играя и ПЕС за това цъкам 2009 (в Ливърпул ми издигнаха паметник, такъв ми правят и в Атлетико Мадрид
) и наистина мога да потвърдя, че пачовете на БФЛ за пълна боза и само ти бъгват компа. Веднъж дори помня, че понеже нямаше как да го махна от ФИФА-та въпреки, че първо ънинсталвах само пача, след това и цялата фифа и нанаво инсталирах, направи си смених уиндоуса. Не се занимавайте с него ако ви е скъп компютъра и се надявайте скоро да ни сложат в фифата оригинално.. 

Бижутера написа:не е верно...аз съм играл пет сезона с левски и чак тогава започна да ми крашва![]()
![]()
Как си издържал толкова време без Батков да те изгони бе
А иначе по темата за пачовете и аз се присламчвам към колегите, които не ги одобряват.
mironi88 написа:... и се надявайте скоро да ни сложат в фифата оригинално..
Трябва да направим егати сезоните в европа, за да ни сложат :D
- Бижутера
- Контакти:
TheClub написа:mironi88 написа:... и се надявайте скоро да ни сложат в фифата оригинално..
![]()
![]()
![]()
Трябва да направим егати сезоните в европа, за да ни сложат :D
ахаах в следващите 5 години няма да стане със сигурност....то гръцкото и румънското първенства ги няма, вие искате българското
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- levskar4eto123
- Контакти:
искам да попитам от къде мога да си дръпна manager master за фифа 2010 ако може линк и да работи линка щот аз намерих един ама не работи дава ми грешка
и само левски оле и само левкси оле и само левски оле и само левски обичаме те !!!
Върни се в “Игри и забавления”