Madridist написа:hajitsu написа:Честно казано, аз мисля, че няма смисъл да си давате така парите... но вие си решавате!![]()
Зарибявка си е, пък и много по-добре е пари за лепенки отколкото за цигари
А ти коолко си прав!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Madridist написа:hajitsu написа:Честно казано, аз мисля, че няма смисъл да си давате така парите... но вие си решавате!![]()
Зарибявка си е, пък и много по-добре е пари за лепенки отколкото за цигари
TheClub написа:Откъде ги купувате я дайте малко информация та да почна и аз
Tommi написа:TheClub написа:Откъде ги купувате я дайте малко информация та да почна и аз
От вестникарските щандове, но ако мислиш да ги събираш, трябва да си приготвиш сериозна сума. Аз мисля да си остана само с албума и лепенките, които са към него
TheClub написа:Tommi написа:TheClub написа:Откъде ги купувате я дайте малко информация та да почна и аз
От вестникарските щандове, но ако мислиш да ги събираш, трябва да си приготвиш сериозна сума. Аз мисля да си остана само с албума и лепенките, които са към него
За какви пари говорим, а и какво трябва да търсяКакво представляват? Лепенки ли, които се лепят в албум или карти, които се събират?
TheClub написа:Tommi написа:TheClub написа:Откъде ги купувате я дайте малко информация та да почна и аз
За какви пари говорим, а и какво трябва да търсяКакво представляват? Лепенки ли, които се лепят в албум или карти, които се събират?
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
pepeto написа:Мен ми се падна купата.
TheClub написа:Май ще пропусна :D Струват ми се доста пари, а не знам дали си заслужава.
ПП: А колко струва албума?
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта