Xbox 360 мнения
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Xbox 360 мнения
Играх Фифа 2015 на xbox. Изродия. Нищо общо с PC. Хакната версия с 30 игри излиза около 400 лв.Не нова разбира се.

- TEDIMAR99
- Контакти:
Балкански Орел написа:Borsuk написа:ДА, като гейм плей са еднакви, само контролите са малко по тегави в началото.
Аз лично бих си взел PS3 слим вместо xbox360. Ако купуваш PS3 слим от BG(olx.bg) гледай задължително да е с гаранционнен стикер! Тествай на място 20-30 минути, като играеш, а не само да цъкаш по менютата. Ако конзолата е проблемна ще си покаже. Гледай да е слим вариант (държат се най-добре и не прегряват), не фат или супер слим.
Ако се чудиш между xbox1 и PS4 - взимай 4ката
Почти сигурно ще взема нещо ново.В технополис или техномаркет има ли PS4 слим и на какви цени са ?
п.п благодаря за разяснението.
PS4 SLim излиза през 2016.В момента има само един вид PS4.Иначе ако имаш парите и искаш да е чисто ново се насочи към Playstation 4.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
						- Trueplayer
- Контакти:
Взимай една конзола PS4 и си капитан. Много по-добри ексклузивни игри излизат за Плейстейшън.

Зависи много от това колко пари искаш да похарчиш.Ако ти се дават повече и искаш да играеш  много други и хубави игри,си вземи PS4(по-добре е от XB1).Но ако не ти се дават много пари,взимай Xbox 360(по-добре е от PS3).Казвам го от опит  

Колега и аз като теб,години наред играх на компа,но преди месец реших да си купя конзола.Втора ръка естествено,защото хем никога не съм играл на конзола,хем има страшно много игри за предният модел и на двете конзоли които колегите споменаха.Аз се спрях на X box 360,взех го с 250гб хард ,wireless джойстик с две батерии и три игри за 115 паунда с една година пълна гаранция.Смених конзолата още първият ден,три пъти смених джойстика и сега конзолата играе сама  .Не зная за какви стотици левове говорят хората,но аз моите си ги купувам направо за без пари.Не знам дали има разлика между конзолите за БГ и ГБ,но ако няма,мога да ти помогна с набавянето на игри.Успех в избора!
 .Не зная за какви стотици левове говорят хората,но аз моите си ги купувам направо за без пари.Не знам дали има разлика между конзолите за БГ и ГБ,но ако няма,мога да ти помогна с набавянето на игри.Успех в избора!

.Не зная за какви стотици левове говорят хората,но аз моите си ги купувам направо за без пари.Не знам дали има разлика между конзолите за БГ и ГБ,но ако няма,мога да ти помогна с набавянето на игри.Успех в избора!
 .Не зная за какви стотици левове говорят хората,но аз моите си ги купувам направо за без пари.Не знам дали има разлика между конзолите за БГ и ГБ,но ако няма,мога да ти помогна с набавянето на игри.Успех в избора!Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
						В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Балкански Орел написа:Мисля да си взема един Xbox 360 за FIFA главно, какви са мненията.Знам, че попринцип самия геймплей на играта е по-различен от на PC, но останалите опции като мениджъра, кариерите и т.н предполагам са същите каквито са и на PC.
И дали има смисъл да се взима 360, или е по-добре Xbox ONE.(Незнам дали на него тръгват игри за Xbox 360)
Орел, задал си въпрос, но не даваш детайли. Зависи как искаш фифата си. Аз не играя фифа, но я имам като притурка към ПС3, когато го взех. Ако ти се цъка онлайн, не можеш да вземеш пиратски, както едно момче ти препоръча по-назад. А и според мен няма голям смисъл от пиратска игра за ПС, защото тя си се ъпдейтва с поправки към бъговете през няколко седмици/месеца.
Лично аз ти препоръчвам ПС3, но ако имаш финансовата възможност - директно ПС4. Просто разликата е покъртителна. Или поне на това, което аз играя, а то също е спорт. Тази инвестиция се прави веднъж на няколко години, а ти си изпуснал срока за дълго време с тройката.
Дерзай

Пише се Левски, чете се Любов.
Взимаш PS4 с FIFA и GTA V и няма да те видим във форума през следващите няколко месеца. 

[center][/center]
						Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100- trokadero_
- Контакти:
На колко годинки сте още , че се занимавате с игри ?

trokadero_ написа:На колко годинки сте още , че се занимавате с игри ?
Брат, това, че на теб не са ти интересни и не ти вървят на компа, не значи, че и останалите трябва да се изолират от този вид забавление.

[center][/center]
						Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100- trokadero_
- Контакти:
hajitsu написа:trokadero_ написа:На колко годинки сте още , че се занимавате с игри ?
Брат, това, че на теб не са ти интересни и не ти вървят на компа, не значи, че и останалите трябва да се изолират от този вид забавление.
Напротив вървят ми , но си мислих ,че повечето хора тук са по-големи .
Върни се в “Игри и забавления”