Идеи и предложения за клубовете на Еврофутбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kostura_1912
Контакти:

Re: Еврофутбол

Мнениеот kostura_1912 » 13 яну 2015 21:52

Iv4o88 написа:Здравейте приятели. Идеята ми е следната. Имам пункт на еврофутбол искам да попитам клиенти и колеги за идеи как да развиваме бизнеса си постоянно така че и ние като собственици да сме доволни така и клиентите ни да им е приятно да ни посещават

взе ми си букмеикърка,добре изглеждаща и си готов!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 яну 2015 22:30

Еврошанса не пречи по никакъв начин на хората, които играят Еврофутбол и гонките с кучета. Даже доста от тях играят и това + лотоманията, може и нея да включиш.
Не забравяй да се заредиш и сс лотариините билети, те също се купуват :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 яну 2015 22:39

Iv4o88 написа:Благодаря за съветите на всички до тук. Телевизорите, Wi-fi, промоция кола и кафе предлагам за питие с мезе е малко по трудно защото не се разрешава мезета тип луканки филета и тн. Варианта е към бирата чипс или фъстъци. Таблото с по-големите печалби е страхотна идея от която ще се възползвам. Преди мислех билярдна маса но сега запленен от наскоро завършилото световно по дартс се насочвам по скоро към дартса. Това с пиенето е напълно вярно без силен бар 97% от пунктовете са обречени на фалит... Благодаря ще се радвам да чуя и други предложения :)
Два въпроса...
1.Какво мислите по въпроса с цигарите?
2.Пречи ли еврошанса на играчите на еврофутбол и гонки според вас? :)

Еврошанс не ти трябва. Ако искаш работещо заведение - мачове и питиета. Числа не ти трябват. Много суматоха за никви пари. Едни кучета там да има за ала-бала и това е.

Тоя дартс за к`во ти е? Няма смисъл. Ще вземат да си изкарат очите играчите.
Чипс или ядки - не е никак малко. 1 кило печен белен фъстък ти е 6 лева - слагаш там по 20 грама за мезелък и тва е. 1 бира с 20 грама фъстък - 50 бири - 1 кг фъстъци. Въпросът е да имаш доволни клиенти. Без да даваш от себе си в днешно време е трудно да спечелиш клиент. Важно е да е белен, за да не става кочина след като си тръгнат играчите. И кафето не е задължитено да бъде само с Кола на промоция - аз тва не го разбирам, а много заведения го правят. Може да е и с друга напитка - вода, сок или др. Предложи кафе с газирано, вода или сок. Поддържай чистота и монтирай ароматизатори.

Цигарите са забранени - няма какво да го мислим. Пуши ли се заведението ти почва да мирише на порове. А и като са пияни тия порове с пушилката - тотална кочина. НЕ ТИ ТРЯБВА. Който иска да пуши ще излезе навън. Не ги мисли.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 яну 2015 22:49

В конкуренцията на различните интернет сайтове за залагане ми е чудно как все още Еврофутбол съществува !!!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 яну 2015 22:51

ЕМИЛ написа:В конкуренцията на различните интернет сайтове за залагане ми е чудно как все още Еврофутбол същуствува !!!

Ами, защото има хора, които обичат да седнат с приятели на "лайка" и да пият по бира пък да си пробват късмета с някой залог.
Пък лятото, ако има и масички отвън на Еврото и студена бирица е супер кеф. Пък ти си натискай клавиатурата и се пули пред Бет365. ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 яну 2015 22:53

На мен си ми беше много яко като ходех, запознах се с доста приятни хора, хора с които мога да седна и да говоря, дори и само за залози да е.
Накрая дори ме назначиха и в Еврото. Бях малко букмейкърка 8-) Беше яко.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 13 яну 2015 22:55

И един съвет от мен ! Като тръгваш за работа пипни нещо за кадем ! Така ще са доволни и клиентите / залагащите/ и ти от оборота ! Давай смело прогнози на клиентите, така ще си докарваш "питието", все някой ще почерпи за печалбата.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 яну 2015 23:02

hristo1306 написа:И един съвет от мен ! Като тръгваш за работа пипни нещо за кадем ! Така ще са доволни и клиентите / залагащите/ и ти от оборота ! Давай смело прогнози на клиентите, така ще си докарваш "питието", все някой ще почерпи за печалбата.

Или ще те плюе заради загубата си.
Ник`ви прогнози! Хората си мислят, че щом си собственик на пункта може да знаеш нещо и да залагат, а после да загубят ЗАРАДИ ТЕБ! Тогава боли.

Истинския играч изпитва удоволствие, когато печели, защото сам е познал събитието, а не защото му го казва някой друг на готово.
Твоята работа не е да се правиш на познавач, а да предлагаш добри условия, когато хората влезнат в търговското ти помещение!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 яну 2015 23:06

Давайте по една печалба бонус за всеки новодошъл :) , иначе нищо няма да развиете, защото има отлив на клиентела като гледам. Навсякъде се оплакват, че нямат оборот, ами няма да има като хората се осъзнаха, че мачовете са нагласени. Скоро и аз се отказвам. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 яну 2015 23:13

За да не изгасне не трябва да разчита само на залозите, а сериозно да наблегне на предлаганите странични продукти, които нямат общо със залозите.
Фактът, че заведения виреят по-добре без Еврофутбол е красноречив. Приеми, че имаш кафене, а Еврофутболчето е за между другото, защото той е там така или иначе, но клиентите освен залагащи комарджии са и консуматори и могат да ти докарат добър оборот, ако предлагаш на съобразени цени храни и напитки. Казвам съобразени, защото високите цени ще ги отблъснат - все пак те идват да залагат, да харчат парите си за залози, а скъпи храни и напитки им дърпат от джоба и ще продаваш малко. Внимателно определи цените и промоционалните предложения!

Върни се в “Игри и забавления”