Изгониха левскари от Виенската опера, защото са по шорти и джапанки. Обясненията им, че са футболисти на Левски предизвикали единствено присмех.
Освен артистизъм в Европа се изисква и малко възпитание! От: SportLine.bg
Лаф на деня
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лаф на деня
Вуцов коментира : - вече имам нови чувства към бразилците, даже започват да ми стават леко симпатични.
Вили отговори: - Аз ЦСКА няма да коментирам! Единствено съм притеснен за ЦСКА, че са си намерили новия спасител, който евентуално може да оправи нещата и евентуално отново да тръгнат нагоре. Което определено нас в Левски ни притеснява.
Вуцов: - Аз съм изумен, че е имало бой, шутове, ритници. Някой ще каже, че се е снимал филм с Жан Клод Ван Дам. Някоя от поредните му серии. Такова нещо няма. С инцидента между Минев и Волф всичко свърши. Ние трябва да сме луди да се бием с пияните унгарски фенове.”
Стига сме били в контролите. Така май ще си помислим, че сме направили нещо голямо. - заяви Вили Вуцов след последната контрола.
Д.Пенев: - Разполагаме с добър материал за работа и съставът на ЦСКА е на добро ниво.
Д.Пенев: - Разполагаме с добър материал за работа и съставът на ЦСКА е на добро ниво.
- silver_sky_boy
- Контакти:
вуцата пак се е изказал неподготвен голяма играя праят няма що.За Литекс наистина те си играят хората печелят си контролите с можеби наи-добриа трениор а колкото до сините няма да имат голям успех в парвенството.Тази година битката за шампионската титла ще е между ЦСКА и литекс
Вуцов: - Ако трябва да съм честен очаквам много мръсни игри .
Пенев: - Видяхме се с колегата Станимир и говорихме за футбол .
Пенев: - Видяхме се с колегата Станимир и говорихме за футбол .
дедо боре от 23.7.08 г.:
"...нашият клуб е най-стойностният през последните години, както в България, така и в Европа”
http://gong.bg/view_article.php?article_id=51523
"...нашият клуб е най-стойностният през последните години, както в България, така и в Европа”
http://gong.bg/view_article.php?article_id=51523
YNWA!
ВУЦОВ: ИГРАЧИТЕ БЯХА В САМОЛЕТА ПРЕЗ ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ
Върни се в “Игри и забавления”