Край на свободния он-лайн бетинг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: Край на свободния он-лайн бетинг
И си мислите, че като ограничат влизането от България, ще успеят да спрат тези залагания ли? Все едно не мога да влезна през прокси пак. Дрън дрън, та пляс.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
ZinedineZidane написа:Интересно е, че една от най-големите компании - bwin не е с отнети права. Но не ми се рови да видя дали просто имат лиценз за България или има друга причина, поради която са пропуснати.
До 2011 бяха на българският пазар и после ограничиха услугите си за клиенти от България
както бях писал в една друга тема за региона на Благоевград няма абсолютно никакъв проблем , защото македонският оператор космофон се лови навсякъде и е с отлично разпространение даже се предлага предплатен мобилен интернет тип флашка така , че може да си залагам по всяко време
OFK PIRIN
Аз bet365 не мога да го отворя.
- mistreated
- Контакти:
Vladislav написа:Аз bet365 не мога да го отворя.
Влез през прокси и ще можеш.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
българска работа като ти спрат нещо и се намира начин да си го получиш по заобиколно 

Vladislav написа:Аз bet365 не мога да го отворя.
При мен няма проблеми, в момента си разцъквам един индонезийски мач на живо.

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Някой имали проблем със залозите в efbet.bg?
Иначе аз влизам всичко е наред но при опит да заложа ми отказва залога

Иначе аз влизам всичко е наред но при опит да заложа ми отказва залога

Днес победи В.Божков
Някой не се е ли запитвал,защо няма друга фирма в България за залагания,освен Еврофутбол
Този закон е тъп и безсмислен,който го е въвел е пълен наивник и олигофрен...

Този закон е тъп и безсмислен,който го е въвел е пълен наивник и олигофрен...
бат ви Бойко го въведе, защото мекерето дянков го излъга, че ще доведе 100 млн. в бюджета. после го оставиха на страна и зачакаха. олигарски дойде и първата му работа беше да го пусне в действие.
всички са едно цяло, наведени пред монополните интереси. това решение съда може да си го завре някъде... в държава, където няма справедливост, а съда е само обслужващ персонал за корпоративни интереси...
всички са едно цяло, наведени пред монополните интереси. това решение съда може да си го завре някъде... в държава, където няма справедливост, а съда е само обслужващ персонал за корпоративни интереси...
Върни се в “Игри и забавления”