Горещия Стол - въпроси и отговори - fr3ak_boy

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Re: Горещия Стол - тема само за въпроси и отговори!

Мнениеот Nightfate » 27 фев 2012 22:25

modor написа:
TheBest007 написа:
Paralel написа:5. Ако бъдещият ти син(да предположим, че имаш такъв)ти каже, че е хомосексуалист, как ще реагираш?

:lol: :lol: :lol:

Както му се вика....син да ти се роди,зет да ти доведе :lol: :lol:

Ке го закопам !.. :mrgreen: :mrgreen:
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 27 фев 2012 22:34

1. Късали ли са те на изпит и ако да, по какво ? :twisted: :twisted:
2. Пребивали ли са те някога и ако да защо? :twisted:
3. Кой е играчът на Барса, който е отнесъл най-много псувни от теб ( може и да не играе вече в отбора ) :roll:
4. Изневерявали ли са ти ?
5. Имал ли си сексуални влечения към някое от гаджетата на твоите приятели :? :)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 27 фев 2012 22:35

1) На колко години за пръв път мастурбира ?
2) На колко години за пръв път прави секс ?
3) Пожелавал ли си смъртта на някой, който не харесваш ?
4) Хващалили са те като малък да мастурбираш ?
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 27 фев 2012 22:36

ShtrudeL написа:
megan fox написа:
ShtrudeL написа:Ами другата тема какво се прави?
:mrgreen:

Спами се, обсъждаха се правилата, разправяхме се трябва ли да чакаме анкетата или не, колко време да се даде на анкетата..., абе в общи линии един спам чат е там. Това е темата само за въпроси и отговори!

Имам в предвид какво ще се прави от сега нататък с другата тема,аз си мислех че там ще продължи всичко. :mrgreen:

Авторът на другата тема иска там да продължи всичко, а ние не, защото ще стане обърквация.
Дано тук да се задават въпросите!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 27 фев 2012 22:38

Paralel написа:megan fox написа:Имам чувството, че не схващате идеята на играта! Това не е лексикон и целта не е да си задаваме опознаващи въпроси, а да се сгърчи тоя дето е на стола (в случая да сгърчите мен) с неудобни и провокиращи въпроси... Така че стига сте били хрисими и вадете гадните въпроси. ;)

Няма проблем :twisted: (Нищо лично към теб, просто се почувствах предизвикан)
1. Смяташ ли, че си достатъчно грамотен, за да бъдеш юрист?
2. Мислиш ли, че желанието ти да си винаги прав те откъсва от реалността и ти пречи да имаш трезва преценка за нещата?
3. Може ли един мъж, който смята себе си за центъра на галактиката, за безгрешен и за неповторим да създаде здраво семейство и да обича някого повече от себе си?
4. Смяташ ли, че юристите, завършили Варненския Свободен университет са подигравка с правото?
5. Ако бъдещият ти син(да предположим, че имаш такъв)ти каже, че е хомосексуалист, как ще реагираш?

Може ли аз да отговоря за Варненския и правото
Мойта завърши Алма матер, право, 1 група преди 5 години .... Нейните преподаватели са и казвали ( те си го знаят де ама ,,...), че т ва което преподават в Алма матер и т ва което преподават в СВОБОДНИЯ БУРГАС ВАРНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО е една десета от тва което преподават в АЛМА МАТЕР просто отбивали номера ....
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 фев 2012 23:54

megan fox написа: [/color][/b]

П.П.: Нека да ви разсня нещо: Това НЕ Е ЛЕКСИКОН, стига тъпи опознователни въпросчета! Идеята е да задавате гадни, мръснишки въпроси на този, който е на стола! Ето ще ви дам пример: Някога твоите родители или тези на приятелката ти (или някоя бивша приятелка) хващали ли са ви на калъп и ако да каква беше тяхната реакция?
Втори пример: "Някога имал ли си венерическа болест, ако да каква?" - ето такива трябва да са ви въпросите, а не "кой ти е любимият отбор", "защо той ти е любимият отбор" и тн...

Megan, ти хубаво си се разгорещил, ама виждам, че AnalBreaker е влязъл в темата и се готви да ти "начука" едно въпросче ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 фев 2012 00:00

Paralel написа:megan fox написа:Имам чувството, че не схващате идеята на играта! Това не е лексикон и целта не е да си задаваме опознаващи въпроси, а да се сгърчи тоя дето е на стола (в случая да сгърчите мен) с неудобни и провокиращи въпроси... Така че стига сте били хрисими и вадете гадните въпроси. ;)

Няма проблем :twisted: (Нищо лично към теб, просто се почувствах предизвикан)
1. Смяташ ли, че си достатъчно грамотен, за да бъдеш юрист?
2. Мислиш ли, че желанието ти да си винаги прав те откъсва от реалността и ти пречи да имаш трезва преценка за нещата?
3. Може ли един мъж, който смята себе си за центъра на галактиката, за безгрешен и за неповторим да създаде здраво семейство и да обича някого повече от себе си?
4. Смяташ ли, че юристите, завършили Варненския Свободен университет са подигравка с правото?
5. Ако бъдещият ти син(да предположим, че имаш такъв)ти каже, че е хомосексуалист, как ще реагираш?

Еврика!
1. Човек се учи докато е жив. И аз правя грешки (нямам предвид клавиатурни), но се смятам за сравнително грамотен. Хеле на фона на повечето пишещи във форума... :lol:
2. Не. Всъщност това се превърна в нещо като запазена марка за мен, която продължавам умишлено да поддържам във форума! А и не става въпрос за желание, а затова, че аз просто съм прав! ;) :mrgreen:
3. Да, определено може! Бъркаш понятията. Аз не се смятам за център на Галактиката и всеки сам за себе си е неповторим. Това, че винаги отстоявам мнението си (без значение вярно или грешно) не смятам, че е нещо лошо! По-добре да имам грешно мнение за някой въпрос, отколкото да съм като овца и никога да не мисля, а само да се движа със стадото! И да, определено има човек, когто обичам много повече от мене си!
4. Ти смяташ ли, че си грешка на природата?
Няма значение в кой университет си завършил, а колко усилия си положил! Може да си в СУ и да си гола вода, защото просто да не четеш, а на изпитите да минаваш с хендсфрита..., може да си в Свободният и да знаеш всичко! Още повече, че на нас ни преподават лекторите на СУ. ;) А в крайна сметка във Варненска област няма къде другаде да се учи Право, освен в Свободният.
5. Честно нямам никаква представа. Предполагам, че ще съм много разочарован, огорчен и бесен.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 фев 2012 00:03

vaskonti написа:[offtopic]Аз пак да запитам какъв е смисълът от анкетата, след като на финала ти ще избереш кой да седне на стола?[/offtopic]

Няма да избирам никого. Утре в 21:00 който има най-много гласове в анкетата сяда на стола и почваме да го пържим. :) Дотогава просто приемете, че тренираме/чешем си крастата или както там искате го наречете. :)
ОК?
Последна промяна от megan fox на 28 фев 2012 00:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 фев 2012 00:09

kingofpop написа:1. Късали ли са те на изпит и ако да, по какво ? :twisted: :twisted:
2. Пребивали ли са те някога и ако да защо? :twisted:
3. Кой е играчът на Барса, който е отнесъл най-много псувни от теб ( може и да не играе вече в отбора ) :roll:
4. Изневерявали ли са ти ?
5. Имал ли си сексуални влечения към някое от гаджетата на твоите приятели :? :)

1. В ТУ са ме късали няколко пъти, във ВСУ не са. - Правото ми е второ висше. Късали са ме по Механика, Анализ първа и втора част, инженерна графика и има още един изтрещял предмет по специалността, който в момента не се сещам как се казваше, ама го водеше пак гадината Друмев... :(
2. Били са ме, но чак да ме пребиват не.
3. Фиго след трансфера му в Реал, следван е от Трагедиано, Олигер Пресас, Валдес и напоследък Фабрегас.
4. Да. Знам за един случай, за повече... може и да има, но не знам за тях. :)
5. Да, към две различни девойки. Ама едната все пак ми беше бившо гадже... :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 фев 2012 00:13

becks32milan написа:1) На колко години за пръв път мастурбира ?
2) На колко години за пръв път прави секс ?
3) Пожелавал ли си смъртта на някой, който не харесваш ?
4) Хващалили са те като малък да мастурбираш ?

1. Бях в шести клас, значи на 13 съм бил.
2. На 15-тия ми рожден ден - това беше подаръка ми от тогавашната ми приятелка. :)
3. Много пъти, включително няколко пъти съм бил накосъм от това да я причиня или поръчам!
4. Да, баща ми. - нищо не ми каза.

Върни се в “Игри и забавления”