modor написа:TheBest007 написа:Paralel написа:5. Ако бъдещият ти син(да предположим, че имаш такъв)ти каже, че е хомосексуалист, как ще реагираш?
![]()
![]()
Както му се вика....син да ти се роди,зет да ти доведе![]()
Ке го закопам !..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:TheBest007 написа:Paralel написа:5. Ако бъдещият ти син(да предположим, че имаш такъв)ти каже, че е хомосексуалист, как ще реагираш?
![]()
![]()
Както му се вика....син да ти се роди,зет да ти доведе![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
ShtrudeL написа:megan fox написа:ShtrudeL написа:Ами другата тема какво се прави?
Спами се, обсъждаха се правилата, разправяхме се трябва ли да чакаме анкетата или не, колко време да се даде на анкетата..., абе в общи линии един спам чат е там. Това е темата само за въпроси и отговори!
Имам в предвид какво ще се прави от сега нататък с другата тема,аз си мислех че там ще продължи всичко.
Paralel написа:megan fox написа:Имам чувството, че не схващате идеята на играта! Това не е лексикон и целта не е да си задаваме опознаващи въпроси, а да се сгърчи тоя дето е на стола (в случая да сгърчите мен) с неудобни и провокиращи въпроси... Така че стига сте били хрисими и вадете гадните въпроси.
Няма проблем(Нищо лично към теб, просто се почувствах предизвикан)
1. Смяташ ли, че си достатъчно грамотен, за да бъдеш юрист?
2. Мислиш ли, че желанието ти да си винаги прав те откъсва от реалността и ти пречи да имаш трезва преценка за нещата?
3. Може ли един мъж, който смята себе си за центъра на галактиката, за безгрешен и за неповторим да създаде здраво семейство и да обича някого повече от себе си?
4. Смяташ ли, че юристите, завършили Варненския Свободен университет са подигравка с правото?
5. Ако бъдещият ти син(да предположим, че имаш такъв)ти каже, че е хомосексуалист, как ще реагираш?
megan fox написа: [/color][/b]
П.П.: Нека да ви разсня нещо: Това НЕ Е ЛЕКСИКОН, стига тъпи опознователни въпросчета! Идеята е да задавате гадни, мръснишки въпроси на този, който е на стола! Ето ще ви дам пример: Някога твоите родители или тези на приятелката ти (или някоя бивша приятелка) хващали ли са ви на калъп и ако да каква беше тяхната реакция?
Втори пример: "Някога имал ли си венерическа болест, ако да каква?" - ето такива трябва да са ви въпросите, а не "кой ти е любимият отбор", "защо той ти е любимият отбор" и тн...
[/center]Paralel написа:megan fox написа:Имам чувството, че не схващате идеята на играта! Това не е лексикон и целта не е да си задаваме опознаващи въпроси, а да се сгърчи тоя дето е на стола (в случая да сгърчите мен) с неудобни и провокиращи въпроси... Така че стига сте били хрисими и вадете гадните въпроси.
Няма проблем(Нищо лично към теб, просто се почувствах предизвикан)
1. Смяташ ли, че си достатъчно грамотен, за да бъдеш юрист?
2. Мислиш ли, че желанието ти да си винаги прав те откъсва от реалността и ти пречи да имаш трезва преценка за нещата?
3. Може ли един мъж, който смята себе си за центъра на галактиката, за безгрешен и за неповторим да създаде здраво семейство и да обича някого повече от себе си?
4. Смяташ ли, че юристите, завършили Варненския Свободен университет са подигравка с правото?
5. Ако бъдещият ти син(да предположим, че имаш такъв)ти каже, че е хомосексуалист, как ще реагираш?
vaskonti написа:[offtopic]Аз пак да запитам какъв е смисълът от анкетата, след като на финала ти ще избереш кой да седне на стола?[/offtopic]
kingofpop написа:1. Късали ли са те на изпит и ако да, по какво ?![]()
![]()
2. Пребивали ли са те някога и ако да защо?![]()
3. Кой е играчът на Барса, който е отнесъл най-много псувни от теб ( може и да не играе вече в отбора )![]()
4. Изневерявали ли са ти ?
5. Имал ли си сексуални влечения към някое от гаджетата на твоите приятели![]()
becks32milan написа:1) На колко години за пръв път мастурбира ?
2) На колко години за пръв път прави секс ?
3) Пожелавал ли си смъртта на някой, който не харесваш ?
4) Хващалили са те като малък да мастурбираш ?
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост