Игра с прогнози - ЛА ЛИГА 2015/2016г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

valni
Контакти:

Re: Игра с прогнози - ЛА ЛИГА 2015/2016г.

Мнениеот valni » 16 май 2016 23:47

Честито на победителят - tevez!!! Благодарност към организатора!!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 май 2016 03:11

Честито на победителя! :) Другият сезон ще слагам само за силните отбори и ще разваляме хегемония. Край, ще ви земам всичките игри и ще ви принудя да търсите изненади вие, за да ме преварите! :) Няма да се занимавам да се мъча кат грешен дяволчек с изненади и глупости, всичко за Барса, Борусия Д, Байерн, Реал, Севиля, Арсенал, Манчо, поне да се обезсмислят нацяло игрите и никой да не хване никакви фишове повече. Па да видим кой ще е номер едно тогава, щото ще ги забивам с точните и ще ви се схванат пръстити да преписвате. Хубави прогнозки в коша ги хвърляме. Тъпо ще ми е така, ама ок, така да бъде - обезсмислям с един сезон игрите, садваме всичко живо, че не може да спечели ако ги давам и аз за силните и ги закриваме. Нахални сте много и ще си найде майстора. Променяйте начина на игра или ви взимам всичките игрички до една. Може ви се стори смешно, но ще се справя.Вярно, няма да ми носят наслада, ама поне ще ви покажем, че всеки може да постигне същото, когато туря за силните. Ще ви изгорят шампионските лиги и всичкото. Толкова много бой ще има през новите сезончета, че ще саднат някои и ще спрат да участват, но ще им се схванат преди това пръстчетата да преписват точни. Като не щете с добро, с много точни тогава. Не си давате хич сметка, че двойно ще се увеличат точните ми от сега и ще стане невъзможно. Променете го малко този стил. Ами ако не го промените, ще изгубите всичко и навсякъде. Не галя да съм лош дявол да го вземе, ама ще се наложи. И сами сте видели на какво съм способен с изненади, ама си немате идея на какво като спра да давам за слабио тимчек. Не щете да променяте пустия стил, ама ще видите зоро и щете не щете ще го промените, момци. Никво удоволствие няма по един и същи начин да се играе, може да гледам безлични мачове другия сезон, което за мен е много трудно и неприятно, но пък в края на сезоните ще си получите и заслуженото. Ок, за силнио ще давам точните, ама наистина сезон 2016-17 няма да ми носи никакво удоволствие гледането на мач, но поне ще свалим еднаквите шампиончета всека година. А да видите, че така няма да ви е кеф и на вас като почнем и другите да ги даваме за силнио отборчек. То трябва да ви се върне малко горчилка, не може така да продължава- прецаквате огромен брой играчи, които си играем нормално.. Кат че ли е много трудно да се хване точен със силнио отбор, че ги и празнувате ту отгоре титлите! Трудно е със слабия, със силния все ще се налучка некъде. :)

[offtopic]Гейм оувър чемпиънс ще има другия сезончек! Но не е забавно да го ева.. Тъпо е да завземем всичко за нула време. Но е възможно инапълно по силите ми. Който отборчек има по-силните играчи за него ще туряме грозната прогнозка. Като ще е за инат, ще трябва да се справите с най-големио възможен инатчек! Ква е файдата ми кажете да начатквам по три-четири точни като е по-добре за всички да са два? Никаква. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 19 май 2016 18:28

Танасе, ти за Ла Лига, Висшата лига и Руската лига следващия сезон прогнози не можеш да даваш, защото си изпаднал.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 май 2016 20:20

Благодаря!
Трудна победа, но сладка.
Поздравления за организатора на играта.
Успех на всички участници през новия сезон.

Върни се в “Игри и забавления”