Днес започва Пред Банята

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Днес започва Пред Банята

Мнениеот anihilator » 20 юни 2015 00:37

Отврат не мога да ги понасям почти колкото слави трифонов

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 20 юни 2015 00:49

Забавни са много, какво винаги. Някой може ли да каже друго предаване в което има такива спорове които са и забавни и сериозни едновременно.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 20 юни 2015 07:25

Гугутката и Дучето са в пъти по сериозни от тези ултарси,а всеки от сектор Б или Г би ги заместил.Двамата клоуни само захранват омразата на лумпените.Но който не ги харесва ,да сменя канала.Те са журнаГлисти колкото и аз авиатор,макар че съм рзаглеждал нощен Пловдив от хеликоптер.Гледал съм ги няколко пъти,но не ми са самоцел,а просто темите бяха интересни.Има и такива,но понякога са крайно емоционални и заядливи.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 20 юни 2015 10:56

forces написа:
4823 написа:Супер най после дългото чакане свърши и отново ще гледам любимото ми предаване .

Трябва предаването да се прекръсти на С ЦСКА и Левски пред банята !!!

Абсолютно.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 20 юни 2015 13:05

Не разбирам защо сте недоволни от предаването?

Започна в никакво (футболно) време - няма БГ мачове за коментиране, няма трансфери, няма клюки, (те си казаха, че са очаквали до последно да се проведе изпълкома преди предаването за да може да се коментират повече неща), единственото което вълнува хората в момента е - какво се случва с ЦСКА (вижте темите във форума - на всеки 2-3 часа някой пуска тема за ЦСКА - и то не само от фенове на ЦСКА, ами - фенове на всички отбори).

Тези хора водят ежедневно предаване в Дарик в което четат "новините" от сайта на Гонг, следят форумите на Гонг - кои теми имат най-много посещаемост както и коментари (т.е. - от какво се интересуват и коментират хората) и спрямо това си правят и предаването - и то е нормално.

И на мене ми е кофти, че за моят отбор (Локо СФ) коментара беше около 30 секунди от типа "Абе, тоя па от к'во умре? - То си пише на некролога бе, от роднините?", ама какво да направят - всичко живо се е изпокрило, никой не дава никакво инфо (за всички отбори говоря) и толкова.

Общо взето - всичко се въртеше около "дай да мине изпълкома и жребия другата седмица, и тогава ще коментираме" - защото, за това предаване - нямаше какво интересно да се каже за БГ, и това не беше по вина на водещите.

Другата седмица - ще видим какви ще ги свършат, предполагам вече ще има какво да се коментира - за всички БГ отбори, както и за всички групи (не само за А) ;)

Върни се в “Игри и забавления”