Затвор за Евгени Андреев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
los7

Re: Затвор за Евгени Андреев

Мнениеот los7 » 13 ное 2008 17:20

Абе като спрат свинското телешкото и пилешкото след 2 години и ги направят по 50 лева килото ще ви видя дали и вие няма да ядете и котки и кучета та и змии. Щом си изкарва пари момчето кво лошо има.
От утре съм локомотивец!

cskaole

Мнениеот cskaole » 13 ное 2008 17:31

los7 написа:Абе като спрат свинското телешкото и пилешкото след 2 години и ги направят по 50 лева килото ще ви видя дали и вие няма да ядете и котки и кучета та и змии. Щом си изкарва пари момчето кво лошо има.

абе ти да не си изостанал нещо. това което го ядем е животинско ама да си гледал някаде как ги умъртвяват бе тъпанар. нека ти кажа поне да знаеш - бият ги с ток за по-малко от секунда. а клиповете ако си ги гледал си видял за какво иде реч. та ти пожелавам да ти заврат една такава змия в задника и да те нахапе че и ти да се гърчиш така. ебати тъпото копеле си. заклевам се. а тоя изрод още тази вечер отивам да го потърся в матрицата да види кон боб яде ли. може и ти да дойдеш че да изядеш тупаника и ти покрай тоя.

Потребителски аватар
los7

Мнениеот los7 » 13 ное 2008 18:31

Какъв ток бе братле. Ти виждал ли си кланиците примерно в Врачанско и Шопия?! Направо ги удрят с брадвите по главите. По домовете за кучета също така - лекарствата за умъртвяване на животните се продават нелегално от докторите които трябва да ги използват на животинките. Самите животни и тях ги продават за месо и т.н. Къв ток?!? Кой ще ти го плаща тоя ток в българия след като престъпниците ни зеха АЕЦ-а. Ти говориш глупости не аз ...
От утре съм локомотивец!

Потребителски аватар
CSKASUCK

Мнениеот CSKASUCK » 13 ное 2008 20:33

http://www.freewebs.com/snakes666/MY%20SNAKES.htm а ето му го и сайта влезте вътре има снимката му!

Върни се в “Игри и забавления”