FlashScore с приложения на български език!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: FlashScore с приложения на български език!

Мнениеот dreben23 » 27 яну 2015 00:25

MoNteSo написа:Едно име - Fotmob

Определено това ще ползвам оттук насетне, много е добро. Само леко закъснява с половин минута.. :) Даже собствени звуци мога да си сложа, леко и не товари изобщо, иначе 365 scores си ползвах досега, но е много тежко и само портретен режим има.

Флашскор е чудесно, но тези дребни недостатъци ако ги оправят и стане по-удобно за ползване, ще стане идеално.
Все пак не са добре разположени нещата, иска си още работа. Аз почти не обръщам таблета обратно, затова ме кефи приложенията да си имат и пейзажен режим все едно да обърна монитора си странично, терсене ми е така да ми стърчи, особено кат сърфирам за новини, ама всеки си е свикнал различно. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: FlashScore.com с приложения на български език!

Мнениеот boabbb » 27 яну 2015 08:42

dreben23 написа:Мобилното им приложение не ми харесва изобщо, а най-сериозен недостатък за мен лично, е, че като те уведомява за гол няма звук! :lol: Честно казано още не съм попадал на сериозно приложение за лайвскор, може би само 365 лайвскора се доближава до желаното от моя милост. Първото, което е, че не са много удобни, ужасен интерфейс, липса на потребителски и всякакви настройки, липса на звук при някои и т.н.

Ако някой знае добър лайвскор, който да покрива тези критерии, тегля и рекламирам. :)

Брат ми има някакво, дето дава звук на гол на твоя отбор ( в началото май ги маркираш твоите отбори :roll: ) и след няколко минути изкарва видео от гола 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 27 яну 2015 10:38

boabbb написа:
dreben23 написа:Мобилното им приложение не ми харесва изобщо, а най-сериозен недостатък за мен лично, е, че като те уведомява за гол няма звук! :lol: Честно казано още не съм попадал на сериозно приложение за лайвскор, може би само 365 лайвскора се доближава до желаното от моя милост. Първото, което е, че не са много удобни, ужасен интерфейс, липса на потребителски и всякакви настройки, липса на звук при някои и т.н.

Ако някой знае добър лайвскор, който да покрива тези критерии, тегля и рекламирам. :)

Брат ми има някакво, дето дава звук на гол на твоя отбор ( в началото май ги маркираш твоите отбори :roll: ) и след няколко минути изкарва видео от гола 8-)

futbol24 ги прави тези неща
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
bestvaluestore
Контакти:

Re: FlashScore с приложения на български език!

Мнениеот bestvaluestore » 27 яну 2015 12:13

Преди ползвах sofascore,но напоследък само livescore си ползвам.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 яну 2015 23:24

boabbb написа:

Е тва е май точно 365 scores, но никога не съм гледал головете там, малко ли ги гледаме по стриймовете, но мисля, че имаше такова нещо, да. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Игри и забавления”