organzata написа:
Явно у вашия град,опа у ваше село,сте все разбирачи и затова букитата нямат пари.
От кога взехте да разбирате,повече от футбол от колкото от овце.Или казваш еволюция овчарю.
Ела ми го кажи в очите, отворко, и ще заведа у моето село- ако намериш една крава или овца като теб, ще ти подаря и десетте пункта. Не ги знам колко разбират другите, но специално аз си ги разбирам, а отворковци като теб могат само да сънуват, че ги чаткат.

Колкото и да ги разбираш са нагласени, тва е ясно кат бял ден. Следи прогнозите на хората и ще видиш кой ги разбира и кой мъчи да налучква някой точен.

И аз ви казвам нещо, което съм го видял чул и преживял, а ти си го чел примерно... Отидох веднъж и комшията вика нямам ток, отрязаха го, седях четири часа да го чакам.

На ден влизат не повече от десет човека едва, едва, и то невинаги, де е Киро на кирия- вътре има компютри, монитори поне три мисля, кафе машини, тоалетна, според теб, умнико, може ли да изкара разходите за тока от десет човека дневно, от които половината само дринджат за мохабет? Като им отида с 20 лв няма да ми развали да ми върне и ме праща да ходя по магазини да ги развалям. В Пловдив е същото- даже е много по-зле, щото имат по един компютър от каменната ера, а комшито има и лаптоп сложен и изипей има, а тука ше найдеш изипей. Вече на три- четири различни места залагах, все по компютър, два от ония квадратните с CRT монитор. Че аз по това се ориентирам, че нищо не дават от себе си, за да запазят клиентите си, а искат да цоцат, само че кат нема клиенти, нема да имат и пунктове след време.
Тва за закуските може да го казвам на майтап, но истината е само в храната и водата! Пусни топли мекички и ще си повишиш и клиентелата. Ако можеш да си ги произведеш още по-добре- ще я повишиш двойно, няма човек тотаджия дето да не яде домашно приготвена храна!

Айде ще ви заведа и ако намерите една крава или овца, ще ви разреша да ми викате селянин, а и ми е през кой кво ми вика. Тея времена отминаха, и който гледа нещо, си го гледа докат си го колне и хапне, че месата са менте с нишесте.
Кат почнете да слагате интервала където му е мястото след запетаята и думите- критикувайте и давайте акъли на батковци, преди тва си личи, че ви куца не само писането, но и мисленето.