LUFC1919 написа:От мен да знаете, не си заслужава да pre-order-вате в Пулсар, просто щото ви обират. :D Аз моята си я взех от G2A за приблизателно 70лв.
А колко ще платиш за доставка?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LUFC1919 написа:От мен да знаете, не си заслужава да pre-order-вате в Пулсар, просто щото ви обират. :D Аз моята си я взех от G2A за приблизателно 70лв.
MoNteSo написа:LUFC1919 написа:От мен да знаете, не си заслужава да pre-order-вате в Пулсар, просто щото ви обират. :D Аз моята си я взех от G2A за приблизателно 70лв.
Само CD-KEY ?
LUFC1919 написа:MoNteSo написа:LUFC1919 написа:От мен да знаете, не си заслужава да pre-order-вате в Пулсар, просто щото ви обират. :D Аз моята си я взех от G2A за приблизателно 70лв.
Само CD-KEY ?
Само CD KEY, да, играта струва 45$ и нещо отгоре.
mironi88 написа:В момента я тегля играта. Излезе ми $69. С таксите $76. Леко ме смъдна. Като поиграя ще дам и отзиви.
LUFC1919 написа:От мен да знаете, не си заслужава да pre-order-вате в Пулсар, просто щото ви обират. :D Аз моята си я взех от G2A за приблизително 70лв.
MoNteSo написа:mironi88 написа:В момента я тегля играта. Излезе ми $69. С таксите $76. Леко ме смъдна. Като поиграя ще дам и отзиви.
76 долара, или лева ?
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта