Мнениеот Армейче » 29 юни 2013 20:46
Gesha1986 написа:James Beattie написа:Gesha1986 написа:аз искам да попитам когато искам да запиша няклои гол или някои ситуация как става,но не да го запиша на играта ,а да мога да кача клипчето примерно във феисбук или нещо такова ..с една дума да запиша някои гол на компа си ..
Изтегли си "Fraps"-
http://zamunda.net/details.php?id=323308&hit=1Много лекичка програмка. Може да си я държиш винаги включена. Докато си в играта , просто натискаш избраният от теб клавиш и с него започваш да снимаш/спираш записа. Само , че клиповете стават доста големи

Ако искаш дълги клипове към 5 минути ... ще са с големина 2-3 gb. За качване в YouTube , мисля че големината не е проблем. Там се гледа дължината на клипа. Аз си качвам редовно по 2-3 гигабайта.
малко само по ясно да ми обясниш

примерно играя мач и правя гол ...какво правя да го запиша?!

Пускаш повторението и натискаш там си имаше от клавиатурата (някой от ф1,ф2,ф3..) за старт, и за край натискаш пай някое копче от тея ф4,ф5,ф6. Мисля, че така беше. Преди играех цс и мн ги жулех, та съм се опитвал да си правя клип, ама до никъде не стигнах.
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....