Футболни манаджери оnline
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Футболни манаджери оnline
Здравеите , попаднах на футболен манаджер http://www.trophymanager.com/index.php?ref=585732 които ми се стори доста интересен.Моля ако някои го е играл да сподели или да предложи нещо по добро в този стил.
Re: Футболни манаджери оnline
Според мен абсолютната класика си е hattrick.org, но този не съм го пробвал не мога да коментирам 

Според мен trophymanager.com е наи интересния
-
- Контакти:
Hattrick го прецакаха и опорочиха едни тъпи копелета още преди 2 години. Единия от ГМ-ите беше хванат че има 8 отбора, но никой не му направи неща, а всичко си продължи така. След това се появиха мелези като Шикофф и други, които заедно с ГМ-ите се погрижиха по-силните отбори да бъдат елиминирани от играта. И сега от качествата на този много добър мениджър не е останало нищо!!!!

-
- Контакти:
Hattrick го прецакаха и опорочиха едни тъпи копелета още преди 2 години. Единия от ГМ-ите беше хванат че има 8 отбора, но никой не му направи неща, а всичко си продължи така. След това се появиха мелези като Шикофф и други, които заедно с ГМ-ите се погрижиха по-силните отбори да бъдат елиминирани от играта. И сега от качествата на този много добър мениджър не е останало нищо!!!!

Hattrick го прецакаха и опорочиха едни тъпи копелета още преди 2 години. Единия от ГМ-ите беше хванат че има 8 отбора, но никой не му направи неща, а всичко си продължи така. След това се появиха мелези като Шикофф и други, които заедно с ГМ-ите се погрижиха по-силните отбори да бъдат елиминирани от играта. И сега от качествата на този много добър мениджър не е останало нищо!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Къде го прочете тоя световен заговор бе

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Върни се в “Игри и забавления”