Браво !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: Браво !

Мнениеот The deacon » 31 яну 2009 18:40

mike28 написа:Това тук е спортен сайт и прилежащия му форум. Това се предполага да е място, където обикновенните привърженици на спорта да си дадат среща и да обменят информация , да споделят преживяванията си, своите идеи или просто да се забавляват. Някой от вас обаче явно смятат ,че трябва да наложат мнението си на останалите със злоба, обиди, заплахи , спамене, флудене, слагане на нецензурни снимки в подписите и аватарите. Това ли е идеята на спорта ? За това ли ходим на мачове- да крещим по запалянкото в отсрещния сектор: говедо, свиня и т.н. ? Осъзнайте безмислието на всичката тази омраза и простотия и влизайте тук за да прекарате добре, и най-важното- не причинявайте на другите, това което не искате да сторят на вас. Приятно прекарване във форумът на Gong.bg!

Поздравления!!!! Това, което се случва от няколко дни, трябваше много отдавна да бъде направено!!! Аз самият, бях под друг ник (няма да споменавам кой, защото вече е минало!) и често отговарях в стила на хората пуснали провокативни и подигравателни теми!!! Зная, че беше глупаво, но на моменти не се издържаше на простотиите, които се пишеха за любимия ми отбор!! Сега виждам ред!!! И не виждам някои хора, които откровенно дразнеха и провокираха!!! Това ми дава надежда, че ще може вече нормално и човешки да се водят дискусиите за всичко, свързано със спорта, в частност с футбола! Да, понякога сме щастливи, друг път тъжни и притиснени от случващото се, но това не е причина да не се държим като Homo sapiens! Нали все пак сме "князете" (примати) на планетата Земя?!!

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 31 яну 2009 18:58

Мн добра работа но има още доста които трябва да си изритат. ;)

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 31 яну 2009 23:04

Изтървал съм нещо,не мога да включа още какво става...

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 01 фев 2009 00:09

igrekigrek написа:
LSFC1914 написа:
slavia_forever написа:Едно голямо браво на модератора Mike28 . Просто перфектно си вършиш работата.Продължавай само така :)

Ако ще ни занимаваш с нещо, поне обясни за какво става въпрос.

Ами човека просто разкара олигофрените от форума :)

а ти що си още тука а?[/quote]

Защо да не съм? Обидил ли те съм някога? Само си правиш проветрение на устата.

Върни се в “Игри и забавления”