Илия Царски избран за пилот на ноември
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- орчо войвода
- Контакти:
Илия Царски избран за пилот на ноември
Наградата за най-добър пилот през месец ноември получи днес панагюрският пилот Илия Царски. Той получи приза "Златен волан" на "Пресклуб България". Пред журналистите той заяви, че най-щастливият миг за него през изминалата година бил след победата на планинското в Панагюрище. Утре Илия Царски ще участва в супершоуто "шампион на шампионите", което ще се проведе в зала "Армеец". Там асът ще мери сили с още 14 топпилоти. В колата на Царски пък е изявил желание да се вози Христо Стоичков. http://pia-news.com/index.php?option=co ... &Itemid=83 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mbYTVN9PyXo&feature=autoplay&list=ULyxz_sdl8hTY&lf=mfu_in_order&playnext=1[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yxz_sdl8hTY&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]
Re: Илия Царски избран за пилот на ноември
Един от най-набедените пилоти в България!!!
Толкова пари потроши през годините и не постигна нищо.. на времето беше огромно събитие ако завърши състезание!
Да не говорим за "инцидентите", които е предизвиквал с други пилоти..
Толкова пари потроши през годините и не постигна нищо.. на времето беше огромно събитие ако завърши състезание!
- орчо войвода
- Контакти:
malchev написа:Един от най-набедените пилоти в България!!!
Илия Царски спечели по безапелационен начин титлата в републиканския шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут, след като завърши на първо място в последния старт за сезона в Серес, Гърция.
Българският пилот с Мицубиши Лансър ЕВО 9 спечели с време 17:46.668 минути в 12-те обиколки в Серес, като в една от тях постави и рекорд на трасето. В най-бързата си обиколка Царски, който започна от първа позиция на стартовата решетка, премина цялото разстояние за едва 1:25.372 минути.
"Това беше най-тежката титла в моята кариера. Сезонът беше много силен, а конкуренцията беше огромна. Пак казвам, това беше най-трудно постигната ми титла. Искам да благодаря на целия си екип и на рекламодателите, защото сам нямаше да успея. Ще карам в този шампионат и през следващата година и мисля, че сезон 2012 ще бъде по-интересен дори от този", заяви за БТА шампионът Илия Царски.
Не го приемай толкова лично де, нищо че ти е градски! 
Не знам колко си на вътре в спорта, аз го следя изкъсо от около 20 години.
Поздравления за успеха в шампионата тип затворен маршрут, ама виж там каква е конкуренцията и какви са другите коли. Да не говорим, че на Илия колата е много по "бутана" от позволеното - нещо, което съм видял с очите си. За съжаление няма кой да му каже копче и той си кара. Виждал съм как след жалба от друг състезател в Калояново, той отказа да даде достъп на техническите лица до колата си и.. си тръгна. А да... спечели състезанието
Ти нали знаеш какво става във футбола ако футболист откаже допинг проба примерно?
Айде моля ти се.. жалка работа!
Илия на стари години иска да спечели нещо за да спаси провалената си кариера.. иначе отново - поздравления за как беше... "най-успелия български рали пилот"

Поздравления за успеха в шампионата тип затворен маршрут, ама виж там каква е конкуренцията и какви са другите коли. Да не говорим, че на Илия колата е много по "бутана" от позволеното - нещо, което съм видял с очите си. За съжаление няма кой да му каже копче и той си кара. Виждал съм как след жалба от друг състезател в Калояново, той отказа да даде достъп на техническите лица до колата си и.. си тръгна. А да... спечели състезанието

Ти нали знаеш какво става във футбола ако футболист откаже допинг проба примерно?
Илия на стари години иска да спечели нещо за да спаси провалената си кариера.. иначе отново - поздравления за как беше... "най-успелия български рали пилот"

- орчо войвода
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SRr8Nf2plAQ&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube] http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=41306 Най -добрият пилот с най-добър екип и най-мощен спонсор.
Хаха, добре.. 

malchev написа:Не го приемай толкова лично де, нищо че ти е градски!
Поздравления за успеха в шампионата тип затворен маршрут, ама виж там каква е конкуренцията и какви са другите коли. Да не говорим, че на Илия колата е много по "бутана" от позволеното - нещо, което съм видял с очите си. За съжаление няма кой да му каже копче и той си кара. Виждал съм как след жалба от друг състезател в Калояново, той отказа да даде достъп на техническите лица до колата си и.. си тръгна. А да... спечели състезанието![]()
+1
Той със Ево , другите сигурно са със Клио-та или Сивици