ДА си спомним и подкрепим големият талант Николай Антонов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ВЕРЕН
Контакти:

ДА си спомним и подкрепим големият талант Николай Антонов

Мнениеот ВЕРЕН » 19 окт 2011 20:53

Убеден съм ,че малцина от читателите знаят къде се намира в момента ''НАЙ-БЪРЗИЯТ БЯЛ МЪЖ'' в леката атлетика от началото на 90те години,бившият СВЕТОВЕН И ЕВРОПЕЙСКИ шАМПИОН в зала ,човекът донесъл със своя талант толкова много слава на родината.
Тъжно е ,но е факт-Антонов гасне в лудницата на ловешкия затвор,изпратен за освидетелствуване там след поредното си престъпление..Мнозина сега ще ме обвинят ,че поради някакви причини защитавам един престъпник.Да така е,не крия,че съм приятел с въпросния и изобщо не ме е срам от това!Срам ме ,че държавата в някои случаи е като мащеха..Веднага се абстрахирам,че Н ики има голяма вина да посегне на дрогата и да върши лоши неща,но не можеше ли тази държава да помогне на великия лекоатлет с някаква работа,да изкара примерно някакви курсове за треньор,да му даде някаква макар и минимална пенсия и пр.Тъжно е ,човек като него да си продава медалите за да има какво да яде,а по късно и за други неща,да чака милостиня от приятели зада купи подарък на детето си,което дори не му даваха да вижда..Веднага казвам,че Антонов е един достоен човек и не съм го чувал да проси пари ,аги приема с един голям срам и смут.Искам макар и задочно да му дам кураж,който му е ужасно нужен и да му кажа ''Талантче,аз и много други сме с теб!ДРЪЖ СЕ!

http://translate.google.bg/translate?hl ... ay_Antonov
Последна промяна от ВЕРЕН на 19 окт 2011 22:42, променено общо 5 пъти.
НИЕ СМЕ ЦСКА!

pepo50
Контакти:

Re: ДА си спомним и подкрепим големит талант Николай Антонов

Мнениеот pepo50 » 19 окт 2011 21:03

Аз съм на възраст,която помни блестящите успехи на Николай Антонов.Но и той,както много други заслужили и прославяли България по света хора,е удобен и интересен за силните на деня само когато им носи дивиденти.Сега не им трябва при откриването на магистралите,при заменките и при далаверите! Срам за държава,която се отнася по такъв начин към звездите си от световна величина! Морално а и материално Ники трябва да бъде подкрепен! Щом сте му приятел,открийте една сметка - все още са живи хората,които помнят успехите му! Колкото до моралната подкрепа - ИМА Я И ОТ МЕН!

ВЕРЕН
Контакти:

Мнениеот ВЕРЕН » 19 окт 2011 21:04

Доктор Хаус написа:Какви престъпления и извършил? :roll:

последното е въоръжен грабеж на един бус край едно село до Горна :(
НИЕ СМЕ ЦСКА!

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 19 окт 2011 21:05

ВЕРЕН написа:

А преди това?

ВЕРЕН
Контакти:

Мнениеот ВЕРЕН » 19 окт 2011 21:07

pepo50 написа:Аз съм на възраст,която помни блестящите успехи на Николай Антонов.Но и той,както много други заслужили и прославяли България по света хора,е удобен и интересен за силните на деня само когато им носи дивиденти.Сега не им трябва при откриването на магистралите,при заменките и при далаверите! Срам за държава,която се отнася по такъв начин към звездите си от световна величина! Морално а и материално Ники трябва да бъде подкрепен! Щом сте му приятел,открийте една сметка - все още са живи хората,които помнят успехите му! Колкото до моралната подкрепа - ИМА Я И ОТ МЕН!

+111111111111111111111111111948 :) :)
НИЕ СМЕ ЦСКА!

ВЕРЕН
Контакти:

Мнениеот ВЕРЕН » 19 окт 2011 21:10

Доктор Хаус написа:
ВЕРЕН написа:

А преди това?

ОСНОВНО кражби
НИЕ СМЕ ЦСКА!

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 19 окт 2011 21:13

Всеки му заслуженото!

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 19 окт 2011 21:21

И след като е доказан престъпник-какво се иска от нас..........Да го изпратим на курорт в Анталия ли..............аз престъпници не ПОДКРЕПЯМ..... ;) :o
FORZA CESENA !!!

Върни се в “Други спортове”