Българската Ивет Лалова покри норматив А в бягането на 100 метра за участие на Олимпиадата в Лондон през 2012 година.
Това стана на лекоатлетическия турнир в италианския град Риети, където Лалова спечели първото място в спринта с време 11,26 секунди.
С резултата си тя покри и норматива на БФЛека атлетика от 11,26 секунди за участие на Световното първенство в Дегу (Република Корея) от 28 август до 4 септември.
Първо, знам , че почитателите на лека атлетика не са толкова много, но това постижение на Ивет е много добро и се надявам да продължава в същия дух и да се представи отлично на Олимпиадата !
Ивет Лалова покри норматив за Олимпиадата.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- track.and.field
- Контакти:
Ивет Лалова покри норматив за Олимпиадата.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
- ЛокоМотив Пловдив
- Контакти:
Re: Ивет Лалова покри норматив за Олимпиадата.
Браво на нашето момиче! 

Браво, най-важното е да е здрава и дано възвърне предишната си форма.
-
- Контакти:
Чудесна новина!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Layne Staley
- Контакти:
-
Layne Staley написа:Браво! С това ще си остане!
Е,малко ли е?
Браво на Ивет!
За съжаление няма да си върне старата форма... вече втора година не успява да догони нивото, на което бе, преди да се контузи.... Много мръснишки я контузиха и това й провали кариерата, която сигурен съм, щеше да бъде страхотна ...

would написа:Браво, най-важното е да е здрава и дано възвърне предишната си форма.
За съжаление няма да си върне старата форма... вече втора година не успява да догони нивото, на което бе, преди да се контузи.... Много мръснишки я контузиха и това й провали кариерата, която сигурен съм, щеше да бъде страхотна ...

- track.and.field
- Контакти:
Наистина, много ще е трудно да възвърне старата си форма. Имам честта да я познавам, покрай състезанията ми и да ви кажа, че тя е изключително любезно и красиво момиче на живо ! Да се надяваме, че ще се представи достойно и накрая - да е жива и здрава !
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
- Chelsea Forever
- Контакти:
Честито!!!Успех на Олимпиадата

- boston celtics
- Контакти:
Браво,много се радвам за нея,че ще участва на Олимпиадата.След контузията и вече не е същата,както беше преди...Тя мисля,че беше най-бързата бяла жена в света...Не знам дали още е начело на тази класация...Извинявам се,ако греша...Пожелавам и успех и дано си възвърне формата бързо!
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...