Снукър-изчисляване на брейк ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zaqwsxd
Контакти:

Снукър-изчисляване на брейк ?

Мнениеот zaqwsxd » 18 дек 2010 12:09

Здравейте!От доста време не бях стъпвал с нормален бар , където се играе билярд и снукър , и вчера като попаднах на едно такова място с учудване забелязах , че на снукър масите има едни машинки за смятане на брейка.Тъй като не бях виждал такава преди исках да я видя от близо , но в бара беше твърде пренаселено и не успях.Предполагам всички сте виждали такива и затова много ще съм благодарен , ако ми кажете как функционират.

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Re: Снукър-изчисляване на брейк ?

Мнениеот boston celtics » 18 дек 2010 12:19

zaqwsxd написа:Здравейте!От доста време не бях стъпвал с нормален бар , където се играе билярд и снукър , и вчера като попаднах на едно такова място с учудване забелязах , че на снукър масите има едни машинки за смятане на брейка.Тъй като не бях виждал такава преди исках да я видя от близо , но в бара беше твърде пренаселено и не успях.Предполагам всички сте виждали такива и затова много ще съм благодарен , ако ми кажете как функционират.
ми аз лично не съм виждал такива - тук в Плевен няма :oops: :) И на мен ми е интересно,ако някой ми каже какво всъщност представляват,тъй като не мога да си ги представя :roll: :mrgreen:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 18 дек 2010 12:32

В Шумен имаше нещо подобно на зала за забавления. Имаше билярд , снукър , боллинг , машинки и тн. При снукъра имаше от страни на стената за записване на точките , но тази така наречена зала затвори .... и вече нямаме снукър. ( вече няколко месеца съм в траур зареди това )
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 18 дек 2010 12:33

Стената електронна ли беше ?

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 18 дек 2010 12:37

Не знаеш точките в снукъра или искаш да ти кажем как точно да боравиш с тази машинка,която си видял ? Не можах да те разбера.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 18 дек 2010 12:40

Точките ги знам . Искам ако може да ми кажете как се борави с машинката :)

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 18 дек 2010 12:45

zaqwsxd написа:Точките ги знам . Искам ако може да ми кажете как се борави с машинката :)
Ами питай собственика на това нещо ;) :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 18 дек 2010 12:48

Аз ще питам , но не е ясно кога ще отида пак. А дотогава ще има да се чудя...

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 18 дек 2010 12:52

Ами незнам пич,лично аз немога да ти помогна,sorry :) Но съм сигурен,че все някой тук знае как се борави с това нещо ;) :)

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 18 дек 2010 18:02

И аз незнам,все още снукър не съм играл,защото съм много слаб на билярд и не искам още повече да се излагам

Върни се в “Други спортове”