Снукър-изчисляване на брейк ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Снукър-изчисляване на брейк ?
Здравейте!От доста време не бях стъпвал с нормален бар , където се играе билярд и снукър , и вчера като попаднах на едно такова място с учудване забелязах , че на снукър масите има едни машинки за смятане на брейка.Тъй като не бях виждал такава преди исках да я видя от близо , но в бара беше твърде пренаселено и не успях.Предполагам всички сте виждали такива и затова много ще съм благодарен , ако ми кажете как функционират.
- boston celtics
- Контакти:
Re: Снукър-изчисляване на брейк ?
ми аз лично не съм виждал такива - тук в Плевен нямаzaqwsxd написа:Здравейте!От доста време не бях стъпвал с нормален бар , където се играе билярд и снукър , и вчера като попаднах на едно такова място с учудване забелязах , че на снукър масите има едни машинки за смятане на брейка.Тъй като не бях виждал такава преди исках да я видя от близо , но в бара беше твърде пренаселено и не успях.Предполагам всички сте виждали такива и затова много ще съм благодарен , ако ми кажете как функционират.

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
В Шумен имаше нещо подобно на зала за забавления. Имаше билярд , снукър , боллинг , машинки и тн. При снукъра имаше от страни на стената за записване на точките , но тази така наречена зала затвори .... и вече нямаме снукър. ( вече няколко месеца съм в траур зареди това )
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Стената електронна ли беше ?
Не знаеш точките в снукъра или искаш да ти кажем как точно да боравиш с тази машинка,която си видял ? Не можах да те разбера.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Точките ги знам . Искам ако може да ми кажете как се борави с машинката 

- boston celtics
- Контакти:
Ами питай собственика на това нещоzaqwsxd написа:Точките ги знам . Искам ако може да ми кажете как се борави с машинката

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Аз ще питам , но не е ясно кога ще отида пак. А дотогава ще има да се чудя...
- boston celtics
- Контакти:
Ами незнам пич,лично аз немога да ти помогна,sorry
Но съм сигурен,че все някой тук знае как се борави с това нещо

И аз незнам,все още снукър не съм играл,защото съм много слаб на билярд и не искам още повече да се излагам