Ще дават ли младежките ОИ по ТВ???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ще дават ли младежките ОИ по ТВ???
sve написа:Ще дават ли младежките ОИ по ТВ???
Не знаех ,че толкова сте паднали на ниско да крадете лозунги от Беласица ... говоря за аватара ти...
- boston celtics
- Контакти:
Пич,ако питаш за някоя българска телевизия...По-дяволите,те не дават мачове на българските отбори отбори в евротурнирите,ти чак ОИ за младежи искашsve написа:Ще дават ли младежките ОИ по ТВ???

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Пич,ако питаш за някоя българска телевизия...По-дяволите,те не дават мачове на българските отбори отбори в евротурнирите,ти чак ОИ за младежи искашboston celtics написа:sve написа:Ще дават ли младежките ОИ по ТВ???

прав си.. даже снощи не даваха евроквалификацията португалия-българия по баскетбол и едва ли БНТ ще излъчат младежките ОИ, но все пак да попитам, аз се надявах по евроспорт да го дават, но и там досега не съм виждала да го рекламират така че явно който иска да гледа игрите ще трябва да го направи по интернет..

и между другото не съм пич

- boston celtics
- Контакти:
извинявам се многоsve написа:Пич,ако питаш за някоя българска телевизия...По-дяволите,те не дават мачове на българските отбори отбори в евротурнирите,ти чак ОИ за младежи искашboston celtics написа:sve написа:Ще дават ли младежките ОИ по ТВ???Жалко е,но такава е реалността в България :roll
прав си.. даже снощи не даваха евроквалификацията португалия-българия по баскетбол и едва ли БНТ ще излъчат младежките ОИ, но все пак да попитам, аз се надявах по евроспорт да го дават, но и там досега не съм виждала да го рекламират така че явно който иска да гледа игрите ще трябва да го направи по интернет..![]()
и между другото не съм пич![]()
![]()

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- boston celtics
- Контакти:
а между другото си спомням,че преди няколко години даваха по евроспорт2 младежките игри,но тази година незнам дали ще ги предават...От кога започват?sve написа:Пич,ако питаш за някоя българска телевизия...По-дяволите,те не дават мачове на българските отбори отбори в евротурнирите,ти чак ОИ за младежи искашboston celtics написа:sve написа:Ще дават ли младежките ОИ по ТВ???Жалко е,но такава е реалността в България :roll
прав си.. даже снощи не даваха евроквалификацията португалия-българия по баскетбол и едва ли БНТ ще излъчат младежките ОИ, но все пак да попитам, аз се надявах по евроспорт да го дават, но и там досега не съм виждала да го рекламират така че явно който иска да гледа игрите ще трябва да го направи по интернет..![]()
и между другото не съм пич![]()
![]()
Игрите са от 14 до 26 август. 

- boston celtics
- Контакти:
Аха,ок мерсиsve написа:Игрите са от 14 до 26 август.

boston celtics написа:Аха,ок мерсиsve написа:Игрите са от 14 до 26 август.Сега влязох в официалният сайт на игрите и ми направи впечетление,че тази година баскетболът 3в3 ще направи дебют на тези игри
Ако България има национален отбор съм таам
Иначе,яко ще бъде
ами можеш да влезеш в wikipedia да провериш, но мисля че нямаме представители в отборните спортове на тези игри.

- boston celtics
- Контакти:
Е,нищо аз ще съм от първите на другите игриsve написа:boston celtics написа:Аха,ок мерсиsve написа:Игрите са от 14 до 26 август.Сега влязох в официалният сайт на игрите и ми направи впечетление,че тази година баскетболът 3в3 ще направи дебют на тези игри
Ако България има национален отбор съм таам
Иначе,яко ще бъде
ами можеш да влезеш в wikipedia да провериш, но мисля че нямаме представители в отборните спортове на тези игри.