Сани Жекова се пуска днес за медал
16.02.2010 11:57 http://picbg.net/img.php?file=ce9eba850ddf33b8.jpg
19
Една от най-големите ни надежди на Зимните олимпийски игри във Ванкувър стартира в 20.00 ч.
Една от най-големите ни надежди на Зимните олимпийски игри във Ванкувър - Сани Жекова, стартира днес за медал в коронната си дисциплина бордъркрос. Квалификациите са от 20:00 ч. българско време, финалите са от 22:40 ч.
Както е известно, Сани падна тежко на тренировките преди дни, но за щастие сноубордистката ни се е отървала само с уплаха и без сериозни наранявания. Жекова обави, че има сили и възможност да вземе медал при сноубордистките.
“Зад гърба си имам много състезания, опитът ми е сериозен, въпреки че съм сред най-младите. Опонентките ми са с по 10 години опит. Аз обаче се отличавам с хъс за победа”, сподели Сани пред БНТ.
“Чувствам се подготвена и много по-силна. Уверена съм в силите си. Дано зарадвам България. Много разчитат на мен и се надявам да оправдая доверието. Имам сили за медал”, добави Жекова.
Освен Сани, днес във Ванкувър ще стартират още Стефан Георгиев (Ски-алпийски дисциплини, суперкомбинация, слалом), Нина Кленовска (Биатлон, 10 километра преследване), Красимир Анев и Михаил Клечаров (Биатлон, 12.5 километра преследване).
Председателят на БОК Стефка Костадинова посети Олимпийското село. Тя бе в нашия щаб близо 4 часа, като разговаря с всичките ни олимпийци и техните треньори, които са в селището във Ванкувър.
"Най-важното е да се концентрирате максимално, да имате шанс и да вярвате в себе си”, заяви Костадинова.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- battlestar31
- Контакти:
Последна промяна от battlestar31 на 16 фев 2010 17:01, променено общо 2 пъти.
- battlestar31
- Контакти:
Re: Сани Жекова се пуска днес за медал
Стискам палци 

- Gonzo0009
- Контакти:
Успех дано да ни зарадва.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Каквото и да направи ние сме с нея... Нямаме право да исками нищо от нея, при положение че не сме дали и една стотинка за това... Така че ...Успех, Сани и към 23,30 се надявам България да ликува
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
СЪмнявам се лично аз, но дано да даде всичко от себе си и да заеме колкото се може по-предно място
Трябва да се раздаде, да си спомни заради коя страна е там и като нищо ще ни зарадва с медал !
- unist_gp
- Контакти:
Абсурд е да стигне даже до четвъртфинал. Който е гледал снощи мъжете знае за какво става въпрос. Предполагам,че финалът при жените ще е само от канадки и американки. Ако някоя французойка, авсртийка, германка, рускиня.... стигне до финал ще е добре, но най вероятно всичко европейско ще отпадне най-късно на полуфинала.
unist_gp написа:Абсурд е да стигне даже до четвъртфинал. Който е гледал снощи мъжете знае за какво става въпрос. Предполагам,че финалът при жените ще е само от канадки и американки. Ако някоя французойка, авсртийка, германка, рускиня.... стигне до финал ще е добре, но най вероятно всичко европейско ще отпадне най-късно на полуфинала.
Много си прав за снощи... това беше едно лудо състезание и е чист късмет за всеки, който стигне до финала
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- unist_gp
- Контакти:
що не пуснат и скиорите да се гонят така по 4-ма
това сноубордът още хич не ми прилича на спорт, ама дъските и екипировката (якетата и грейките) са жестоки 

Успех дано както не вярвахмя на Катя в Нагано сега и Сани ни опровергае.