Бронз за българската лодка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Бронз за българската лодка

Мнениеот msm » 29 авг 2009 14:16

Румяна Нейкова и Миглена Маркова спечелиха бронзов медал, на световното първенство по гребане в Позднан

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Бронз за българската лодка

Мнениеот delqnski47 » 29 авг 2009 14:18

msm написа:Румяна Нейкова и Миглена Маркова спечелиха бронзов медал, на световното първенство по гр****е в Позднан

Тая цензура на сайта е униклна :mrgreen:
Иначе честито за пореден път Руми прослави България :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Re: Бронз за българската лодка

Мнениеот Делибаш » 29 авг 2009 15:59

[offtopic]Кво става бе, модове??? Кой от вас пак се е развихрил? Всички теми заключени, освен тази /става дума за 5-орката в сайта/!... От такъв форум няма смисъл!!! Той не е, за да обслужва нечии комплекси за малоценност и мании за величие! Засрамете се!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
Даже забравих да честитя медала на гребкините!... Пфууу1... :( Е, а честито!!! Това ще ни остане за дълги години напред, май!!! :oops:
[offtopic]П. П. Ясноо! Славия Форевър що не си на мача, ами ръчкаш форума да дразниш купона?!
На резонният контравъпрос веднага ти отговарям... Отново съм болен от някакъв грип /откакто спрях твърдия алкохол нещо си... мамата/ и ме е страх, ако ида на стадиона "Славия" да не остане без запалянковци!? :lol: Че грипа бил заразен, а възрастовата група на феновете ви е рискова!... :twisted:[/offtopic]
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Други спортове”