С нетърпение чакам утре масовият старт от 16:30.
Трябва да се гордеем с такива спортисти като него и Сани Жекова, с много малки щабове и финанси правят огромни неща.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
don написа:Oтново великолепно представяне за Краси Анев, отново влизане в ТОП 10 на спринта![]()
Трябва да се гордеем с такива спортисти като него и Сани Жекова, с много малки щабове и финанси правят огромни неща.
Captain Stottlemeyer написа:don написа:Oтново великолепно представяне за Краси Анев, отново влизане в ТОП 10 на спринта![]()
От няколко години спонсор на Сани Жекова е Първа инвестиционна банка. Не знам, дали още е в сила и нейният договор с Red Bull?!...![]()
П.П. С пръдня боя не става...
black sea написа:Браво на Анев!
Това, което прави е чудо, много приятно съм изненадан. Интересно ми е ако не са тези успехи на Краси Анев дали г-н Красен Масонов Тимаджиев-Кралев щеше да определи неговия спорт за безперспективен и без финансиране, защото нямаме никакви успехи и участваме по състезания на олимпийския принцип. Поредно доказателство, че във всеки един спорт и по всяко едно време може да се появи някой талант.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта