Източник:[offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=487778[/offtopic]
Време му е на украинеца. Датата е чудесна, успех на Кубрат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
aleksandar131313 написа:Kubrat sha iziade takav boi che sha me e sram da kaja che sam bulgarin sled macha.....ne budete tolkova naivni Klichko sha provede macha v leko trenirovachno tempo ako beshe tolkova lesno vsichki shtiaha da sa svetovni shampioni...nashto momche ima nujda da go svaliat na zemiata i kLICHKO napravo sha go prosne niama da go svali.....ama sedi gledai macha kakto se kazva....i az sam bulgarin ama chak pa tolko glavozamaivane...Klichko e nai tehnichnia boksior v momenta...Kubrat ne moje go stigne pa kamo li da go udari
MoNteSo написа:Стискаме палци за Кубрат пък каквото ще да става. Всички в тая страна изведнъж станаха огромни разбирачи и почнаха да разясняват тактики, термини и прочие. Фактите са следните, Кличко не искаше този мач да се състои поради две основни причини. Първата е, че искаше да обедини титлите, което очевидно е целта пред него до края на кариерата му. И втората е, че осъзнава опасността именно Кобрата да сложи край на мечтата му. Ако Кубрат успее да му отнеме титлата, после дълго време ще разтъкава Кличко за реванш, а от останалите асоциации ще започнат да натискат украинеца да защитава другите си пояси, и практически унифицирането на титлите ще бъде почти невъзможно! Все пак Кличко не е първа младост.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост